Vanspor 1-1 erimeye devam ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin on altıncı hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Altınordu ile 1-1 berabere kalarak, galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Altınordu karşısında kötü bir performans ortaya koyan Vanspor, son 5 maçta 11 puan kaybetti.

Vanspor 1-1 erimeye devam ediyor

Son haftalarda kötü bir performans ortaya koyan ve kötü gidişata son veremeyen Vanspor, Altınordu karşısında da galibiyet hasretine son veremedi. Ligde oynadığı son 5 maçta 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor, bu periyotta önemli puan kayıpları yaşadı.

Özellikle son haftalarda zayıf rakiplere karşı oynayan ve beklenen futbolu sergileyemeyen Vanspor, taraftarını hüsrana uğratmaya devam ediyor. Altınordu karşısında kötü bir futbol sergileyen Vanspor, 81. dakikada Bekir Can Kara’nın kaydettiği golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

Oynadığı son 5 maçta galibiyetle tanışamayan Vanspor, Yeni Mersin İdmanyurdu’na 3-0 mağlup olurken, Karacabey Belediyespor, Ankaraspor, Nazilli Belediyespor ve Altınordu maçlarından ise beraberlikle ayrıldı.

Ligdeki dördüncü beraberliğini Altınordu karşısında alan Vanspor, puanını 31 yaparken, Altınordu ise puanını 12 yaptı.

Ev sahibi Altınordu Atilla Küçüktaka teknik sorumluluğunda sahaya; Serhat Öztaşdelen, Hasan Berat Kayalı, Yusuf Acer, Alperen Selvi, Furkan Metin, Furkan Yöntem, Onur Ramazan Toprak, Metehan Yılmaz, Arif Morkaya, Sami Satılmış ve İlkan Sever ilk onbiri ile çıktı.

Konuk Vanspor ise Ersin Aka teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Ahmet Eren, Furkan Saki, Emre Öztürk, Burak Kavlak, Bekir Can Kara, Muhammed Ali Doğan, Hasan Bilal, Medeni Bingöl, Harun Kavaklıdere, Bahattin Berke Demircan ilk onbiri ile çıktı.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı Süleyman Bahadır, Hasan Cebeci, Mehmet Şenkaya ve Muammer Sarıdağ hakem dörtlüsü yönetti.

26. dakikada Altınordu 1-0 öne geçti. Orta sahada Bekir Can Kara’dan topu kapan ve kaleci Nurullah’la karşı karşıya kalan İlkan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarı Altınordu’nun 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Altınordu'nun 1-0 önde olduğu maçta ikinci yarı oynanıyor.

81. dakikada Vanspor durumu 1-1’e getirdi. Alpay’ın şutunda savunmadan dönen topu önünde bulunan Bekir Can’ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu ve Vanspor beraberliği yakaladı.

Maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER