Vanlı sporculardan Türkiye ikinciliği

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Modern Pentatlon Birinciliği müsabakalarına Van'dan ilk defa katılım sağlayan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları Arda Kapağan ve Adar Mercan takım olarak Türkiye ikinciliği kupasının sahibi oldular.

Vanlı sporculardan Türkiye ikinciliği

İstanbul'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Modern Pentatlon Birinciliği müsabakalarına Van'dan ilk defa katılım sağlayan Vanlı sporcular kupayla dönmeyi başardı.

Arda Kapağan ve Adar Mercan, Antrenör Engin Nar gözetiminde çıktığı müsabakada Türkiye ikinciliği kupasının sahibi oldu.

Van adına ilk defa Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Modern Pentatlon Birinciliği müsabakasına katılan Vanlı sporcuların başarısı kentte de büyük sevince yol açtı.

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Antrenör Engin Nar, Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Modern Pentatlon Birinciliği yarışmasına ilk defa katılmalarına rağmen Van'a Türkiye ikinciliği kupasını getirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, "İstanbul'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Modern Pentatlon Birinciliği müsabakalarına ilimizi temsilen ilk defa katılım sağladık. Büyük bir özveriyle hazırlandığımız yarışmada Arda Kapağan ve Adar Mercan sporcularımız rakiplerini mağlup ederek takım olarak Türkiye ikinciliği kupasının sahibi oldular. Van'a kupa getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bundan sonraki süreçte ilimize farklı yarışmalarda kupa getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız ülkemizin gençlerini sigara, alkol, uyuşturucu, oyun bağımlılığı vb. kötü alışkanlıklardan spor yoluyla uzak tutup yollarını aydınlatmak. Bu kapsamda bize desteklerini esirgemeyen Van Gençlik ve Spor İl Müdür Arif Özsoy, Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir, İpekyolu İlçe Müdürümüz Murat Tekin, sporcularımızın yüzme hocası Şeyda Görücü, havuz amirimiz Mustafa hocaya ve sporcularımızın fedakâr ailelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2023, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER