Vanlı Siyasetçi Çuyrak'a önemli görev…

Demokratik Sol Parti Parti Meclis Üyesi Vanlı Siyasetçi Fahrettin Çuyrak, DSP Genel Merkez Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevine  getirildi.

Vanlı Siyasetçi Çuyrak'a önemli görev…

1997 yılından beri demokratik sol çizgisiyle bilinen, DSP İl Yönetiminde farklı görevlerde bulunan, şu an ise DSP Parti Meclis Üyesi olan Fahrettin Çuyrak, Genel Merkezin takdiri doğrultusunda Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Fahrettin Çuyrak, amaçlarının dürüst ve ilkeli bir siyaset yapmak olduğunu anlattı.

Kendisine yeni görevi layık gören başta Genel Başkan Önder Aksakal olmak üzere, parti yönetimine teşekkür eden Çuyrak, "Beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Önder Aksakal'a teşekkür ediyorum. Ayrıca Merkez Yürütme Kurulu'nda birbirinden değerli siyasetçilerimize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah kimseyi mahcup etmeden, görevimizi en iyi şekilde yaparız" ifadelerini kullandı.

1997 yılından beri aynı çizgide siyaset yaptığını anlatan Fahrettin Çuyrak, "Ben siyasete Merhum Başbakanımız Bülent Ecevit ile başladım. Kendisi dürüst devlet adamı kimliğiyle biliniyordu. Karaoğlan lakaplı Bülent Ecevit'in ardından, çizgimizi değiştirmedik. Halen o çizgide devam ediyorum. Siyaseti kendi çıkarlarım, menfaatlerim uğruna yapmıyorum. Siyaseti ülkem ve memleketime hizmet odaklı yapıyorum" dedi.

2002 yılında DSP Milletvekili Adayı da olan Çuyrak, ekonomide büyük sıkıntılar yaşandığını, halkın zorluklar çektiğini söyleyerek, seçimlerde güzel neticeler arzuladıklarını belirtti.

Gerçek sosyal demokratların kendi partilerinde siyaset yaptığını da anlatan Çuyrak, tüm vatandaşları söz konusu çatı altında birleşmeye davet etti.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tayfun Kebabcı
Tayfun Kebabcı - 2 yıl Önce

Kutluyorum sevgili Başkanım, Başarıların devamını dilerim..

SIRADAKİ HABER