Vanlı işadamı Tamince'den örnek davranış

Vanlı işadamı Fettah Tamince, önceki gün tüm televizyonlarda canlı yayınlanan 'Türkiye Tek Yürek' isimli yardım kampanyasına katılarak, 120 milyon TL destekte bulundu.

Vanlı işadamı Tamince'den örnek davranış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası yardımlar devam ediyor. 8 kanalın birleşip canlı yayında yaptığı 'Türkiye Tek Yürek' isimli yardım kampanyası büyük ilgi gördü.  Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Türkiye yardım için seferber oldu.

Tüm televizyonlarda ortak yapılan canlı yayında depremde zarar gören vatandaşlarımız için yardım toplandı Fettah Tamince, Türkiye Tek Yürek kampanyasına 100 milyon TL bağışladı. Acun Ilıcalı "Fettah Tamince'yle aramızdaki samimi ilişkiye dayanarak bu miktarı 120 milyon TL'ye çıkarmasını istiyorum" dedi. Acun Ilıcalı'nın bu talebi karşılık buldu ve Fettah Tamince rakamı kabul ederek bağış miktarını 120 milyon TL'ye çıkardığını açıkladı.

BAĞIŞ 115 MİLYAR TL'Yİ GEÇTİ

'Türkiye Tek Yürek' isimli yardım kampanyasında sevilen dizi ve program yüzlerinin topladığı yardımlar, AFAD ve Kızılay'a bağışlandı. Yardım yayınında gece boyunca gelen bağışlar sonrası toplam 115 milyar 146 milyon 528 bin TL toplanırken, 9 milyon 10 bin de SMS bağışı yapıldı.

Vanlı işadamı Fettah Tamince'nin bu örnek davranışı Vanlılar tarafından takdirle karşılanırken, sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Vanlılar, Tamince'ye yönelik minnettarlıklarını dile getirdiler.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER