Vanlı Ayyıldız başkan yardımcısı oldu

2015 yılından 2020 yılının sonuna kadar İstanbul Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini sürdüren akabinde 2020 yılının başında Esenyurt Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürlüğü'ne getirilen Vanlı Orhan Ayyıldız, önceki gün ise Esenyurt Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Vanlı Ayyıldız başkan yardımcısı oldu

İstanbul Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yanı sıra İstanbul Esenyurt Belediyesi'nde uzun yıllar başarılı görevlerde bulunan Vanlı Orhan Ayyıldız, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Vanlı Orhan Ayyıldız'ın Esenyurt Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından, Vanlılar sosyal medya aracılığıyla mutluluklarını dile getirerek, Ayyıldız'a yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Orhan Ayyıldız, yaptığı açıklamada, "Esenyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü olarak görev yaparken, Belediye Başkanımız Sayın Kemal Deniz Bozkurt'un tensip ve teveccühleri ile Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Tevdi edilen bu görevimin Esenyurtlu hemşehrilerimize karşı büyük bir sorumluluk taşıdığının farkında olarak; hak, hukuk ve adaletten taviz vermeden, eşitlik ilkesi içerisinde 'Umudun Şehri' Esenyurt'umuzda yaşayan bütün hemşehrilerimiz ve komşularımıza hizmet etmek benim için büyük bir onur olacaktır. Bu fırsatı bana sunarak, duyduğu güven için Belediye Başkanımız Sayın  Kemal Deniz Bozkurt'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ORHAN AYYILDIZ KİMDİR?

Van'ın Çaldıran ilçesinin Kilimli Mahallesi'nde dünyaya gelen ve yüksek öğrenimini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamlayan Orhan Ayyıldız, Başkale ve Muradiye ilçelerinde öğretmenlik görevlerinin ardından sırasıyla Muradiye Öğretmenevi Müdürlüğü, Çaldıran YİBO Müdürlüğü, Çaldıran İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu.

2011 yılında İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Bölümü ve Strateji Geliştirme Biriminde görev alan Ayyıldız, Stratejik Planlama ve Enerji Verimliliği Projesi İl Koordinatörlüğü de yaparak birçok projede aktif görev aldı.

31 Ağustos 2015 yılından 2020 yılının sonuna kadar Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürüten Ayyıldız, 16 Aralık 2020 tarihinde kurumlar arası yer değiştirmeyle Esenyurt Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürlüğü'ne getirildi.

30 yıllık eğitim hayatının büyük bölümünü yöneticilikle geçiren ve çok sayıda başarıya imza atan Van sevdalısı Ayyıldız, Van'a ait birçok sivil toplum kuruluşunda da aktif olarak görev aldı.

Vanlı Ayyıldız geçtiğimiz günlerde ise Esenyurt Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Orhan Ayyıldız evli ve üç çocuk babasıdır.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER