Van’daki istihdam masaya yatırıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun, 2022 yılı 2. toplantısı Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında yapıldı.

Van’daki istihdam masaya yatırıldı

Valilik Ali Paşa salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Mehmet Emin Bilmez, Van’da istihdamın arttırılmasına yönelik çalışmalarından dolayı Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne, paydaş kuruluşlara, istihdama katkısı olan herkese teşekkür etti.

Toplantıda Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Hidayet Kişi, 2022 yılının birinci çeyreğine kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kurula genel bilgi verdi.

Eğitim Planına istinaden yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, istihdam istatistikleri ve gerçekleştirilen hedefler hakkında İş ve Meslek Danışmanı Ali Çınar sunum yaptı.

Van Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Nesim Eren İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları ‘Kurul ve Denetim Kurulu’ için belirlenen üyeleri kurulun onayına sundu.

Ayrıca şiddet mağduru kadınlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantı, 2022 yılında okullarda açılacak ve kapanacak alan ve dallar ile İpekyolu ilçesinde açılması planlan Mesleki Eğitim Merkezi hakkında kurula bilgi sunumuyla son buldu.

Toplantıya Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, ilgili kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve temsilcileri katıldı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER