Van’da tatlı imalathaneleri denetlendi

Van Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde kent genelindeki tatlı imalathaneleri ve satış noktalarını denetledi.

Van’da tatlı imalathaneleri denetlendi

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Ticaret İl Müdürlüğü ile İpekyolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, kentteki unlu mamülleri üretim ve satış noktaları ile tatlı imalathanelerini denetledi.

Büyükşehir Belediyesi ile İpekyolu ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı gıda mühendisleri eşliğinde gerçekleştirilen denetimlerde genel hijyen kuralları, ürünlerin son tüketim tarihleri, üretim yapılan alanların temizliği, eldiven, bone kullanımı, ilaçlama ve işyeri ruhsatları kontrol edildi. Yapılan denetimlerde işletmelerde görülen eksiklikler için denetim ve ikaz formu düzenlendi.

Denetimlere Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yusuf Coşar, Van Ticaret İl Müdürü Mehmet Murat Keremoğlu, İpekyolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, gıda mühendisleri ile emniyet müdürlüğü ve zabıta ekipleri katıldı.

Van Bölge Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29