Van'da Filistin için dayanışma gecesi düzenlenecek

Van'da 30 Aralık Cumartesi günü Uygulama Oteli'nde Filistin için destek ve dayanışma gececi düzenlenecek. Söz konusu program dahilinde Grup Yürüyüş'ün konseri de gerçekleşecek.

Van'da Filistin için dayanışma gecesi düzenlenecek

75 yıl önce başlayan, 7 Ekim'de ise tam bir soykırıma dönüşen Siyonist İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki ve Gazze'ye destek amacı taşıyan dayanışma gecesi Edremit yolu üzerinde bulunan Uygulama Oteli'nde gerçekleşecek.

Filistin için destek ve dayanışma gecesi kapsamında Grup Yürüyüş konseri, tiyatro gösterisi, resim sergisi ve Filistin temalı ürünlerin satışının gerçekleşeceği belirtildi.

Programı organize eden paydaşlardan biri de Van FM. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van FM İmtiyaz Sahibi Yavuz Görentaş, duyarlı vatandaşları söz konusu programa davet etti.

Tüm gelirlerin Gazze halkına bağışlanacağı programa; Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Belediyesi, Tuşba Belediyesi, Edremit Belediyesi, Gevaş Belediyesi, Van Müftülüğü, 150 STK, dört radyo, üç tv, esnaf ve işadamları da katkı sunuyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER