Van’da 5 kaymakamın görev yeri değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameyle, 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Van’da 5 kaymakamın görev yeri değişti

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre bazı vali yardımcılıklarına ve kaymakamlıklara yeni isimler atandı. 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Kararla birlikte 255 kaymakamın ataması gerçekleştirildi.  

VAN’DA 5 KAYMAKAMIN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle birlikte Van'da görev yapan 5 kaymakamın görev yeri değişti.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan İhsan Emre Aydın, Yozgat Sorgun Kaymakamı olarak atanırken, Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Muhammed Emin Nasır ise, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak atandı.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Nuri Mehmetbeyoğlu, Ankara Kızılcıhamam Kaymakamı olarak atanırken, Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Yunus Ataman, Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı olarak atandı.

Gürpınar Kaymakamı olarak görev yapan Fatih Kayabaşı ise Samsun Alaçam Kaymakamı olarak atandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER