Van’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği

Van Büyükşehir Belediyesi, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ etkinlikleri kapsamında engelli vatandaşlar ve aileleri için program düzenledi.

Van’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle engelli vatandaşlar ve ailelerini bir araya getirdi.

Yoğun katılımın olduğu program renkli görüntülere sahne olurken, engelli vatandaşlar ve aileleri gönüllerince eğlendi. Sıhke Caddesi üzerinde bulunan bir Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte engelli vatandaşlar ve ailelerine öğle yemeği ikram edildi.

Yapılan etkinliklerden dolayı mutlu olduklarını dile getiren engelli vatandaşların aileleri Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Engelli vatandaşlar tarafından gerçekleştirilen gösterilerle son bulan etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Çıtak Gül, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmetullah Altun, Engelli Dernekleri yöneticileri ile engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER