Van YYÜ’de tanıtım semineri…

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında hayata geçirilen “Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı” üzerine yapılan tanıtım semineri dolayısıyla bir araya geldi.

Van YYÜ’de tanıtım semineri…

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İnnovan Girişimcilik Merkezi tarafından koordine edilen etkinlikte Türkiye Teknoloji Takımı Van İl Sorumlusu Şüheda Nur Arvasi öğrencilerimize burs programı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Türkiye Teknoloji Takımı Van İl Sorumlusu Şüheda Nur Arvasi yaptığı konuşmada, “Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuna sahip, Türkiye’nin yerli ve milli teknolojisini geliştirmesine katkı sağlamak konusunda istekli ortaokul, lise, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs desteği sağlıyoruz” dedi. 

81 ilde 2023 yılında 4000, toplamda 8162 öğrenciye burs sağlandığı bilgisini veren Arvasi, Türkiye’nin Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmek için gençlere ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Van YYÜ'ye davet edilmesi dolayısıyla teşekkür eden Arvasi, öğrencilerimizi burs programları konusunda bilgilendirirken başvuru süreci ve kabul aşamasında da her daim yardımcı olabileceklerinin altını çizdi.

Öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan seminerin akabinde Türkiye Teknoloji Takımı Van İl Sorumlusu Şüheda Nur Arvasi yönlendirilen soruları yanıtladı.

Arvasi, sunumunda Yükselen Yıldız, Eğitmen-Mentor, Eğitim Desteği ve Sen Geleceksin olmak üzere 4 farklı burs programlarına yer verirken burs başvuru sürelerinin 13 Kasım’a kadar uzatıldığı bilgisini de verdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER