Van TSO sosyal medyada Türkiye gündeminde…

22 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilen Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre 10 grupta Zahir Kandaşoğlu, 9 grupta ise mevcut Başkan Necdet Takva kazanmıştı. Seçimi 9 grupla tamamlayan mevcut Başkan Necdet Takva'nın sonuçlara itirazı üzerine, seçim kurulunun 1. grupta seçimlerin tekrar edilmesi kararı sonrası, Van TSO, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasındaki yerini aldı.

Van TSO sosyal medyada Türkiye gündeminde…

22 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından mevcut başkan Necdet Takva ve seçimleri beyaz liste ile kazanan Zahir Kandaşoğlu'nun açıklamalarının ardından Türkiye gündemine oturan Van TSO, Twitter'da TT listesine girdi.

Uzun süredir kent gündemini meşgul eden Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri, gündemdeki sıcak yerini tutmaya devam ediyor. Necdet Takva’nın itirazı sonrası 1. Grupta sonuçların iptal edilmesiyle başlayan tartışmalar sonrası, Van TSO, Twitter'da TT listesine girdi.

İlçe Seçim Kurulu 1. Grupta seçimi iptal ederken, tüm gözler İl Seçim Kurulu’na çevrildi. İl Seçim Kurulu’nun 1. Grupta seçimi iptal etmesi halinde, iki adaya yeniden yarışacak. 1. Grubun iptal edilmesiyle birlikte, Van Ticaret ve Sanayi Odası Twitter'da en çok konuşulan konular arasındaki yerini aldı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası, Twitter'da en çok konuşulanlar arasında üçüncü sırada yer aldı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2022, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER