Van Sağlık Fuarı yoğun ilgi gördü

Van'da ilki geçtiğimiz yıl Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öncülüğünde organize edilen, bu yıl ise İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından ikincisi düzenlenen Van Sağlık ve Medikal Fuarı yoğun ilgi gördü. Özellikle öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilen fuar, 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı.

Van Sağlık Fuarı yoğun ilgi gördü

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından Van'da bu yıl ikincisi düzenlenen Van Sağlık ve Medikal Fuarı, yoğun ilgi gördü. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde ikinci kez kapılarını açan, sağlık bilimleri ve teknolojilerinde bölgedeki tek fuar olma özelliği taşıyan Van Sağlık ve Medikal Fuarı, ilgiyle karşılandı.

Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere, Ticaret Bakanlığı, TOBB, Van Valiliği, Van YYÜ, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, KOSGEB'in destekleri ile düzenlenen fuarda, Türkiye, İran, Azerbaycan, Irak başta olmak üzere birçok ülkeden gelen firmalar stant açtı.

Yurt içi ve yurt dışından 45 firmanın stant açtığı Van Sağlık ve Medikal Fuarı'nda, 150 markanın ürünleri sergilendi. Özellikle Cumartesi günü yoğun bir şekilde ziyaret edilen Van Sağlık ve Medikal Fuarı'yla, bu yıl fuar serüveni tamamlandı.

"150 MARKANIN ÜRÜNLERİ TANITILDI"

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 23-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bu yılın son fuarı olan Van Sağlık ve Medikal Fuarı'yla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, "Öncelikle Van Sağlık ve Medikal Fuarı'na yoğun ilgi gösteren bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu yılın son fuarı olan Van Sağlık ve Medikal Fuarı'mız 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. Van halkı ve öğrencilerimiz, diğer fuarlara olduğu gibi bu fuarımıza da yoğun ilgi gösterdiler. Fuarımızda yurt içi ve yurt dışından 45 firma stant açarken, 150 markanın ürünleri tanıtıldı. Güzellik salonları, özel hastaneler, göz merkezleri, üniversiteler, medikal malzemeleri satan firmalar, sağlık ve tıp ürün tedarikçileri burada kendilerini tanıtma imkânı buldu. Ortadoğu'da bu alanda düzenlenen sayılı fuarlardan biri olan organizasyonumuzda, sağlık ve medikal alanında üretim ve tedarikçi firmalar stant kurarak, tıbbi ve cerrahi ürünler, biyokimya, laboratuvar ürünleri, sağlık turizmi, medikal sarf malzeme, hastane hizmet ve tedarik ürünlerini sergiledi. Yurtiçinden ve bölgemizden hastane alım heyetleri, doktorlarımız, akademisyen ve öğrencilerimiz fuarımızı yoğun bir şekilde ziyaret etti.  Fuarımız genel bir sağlık buluşması havasında geçti. Bu manada özel ve kamu kurumlarında hizmet veren tüm paydaşlara verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER