Van OSB Başkanı Aslan, OSBÜK yönetimine seçildi

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) seçimlerinde yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Van OSB Başkanı Aslan, OSBÜK yönetimine seçildi

Türkiye'deki 374 organize sanayi bölgesinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu'nun (OSBÜK) 21'inci Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kurula, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu ve Türkiye'nin 81 ilindeki OSB Başkanları ve OSBÜK delegeleri katıldı.

OSB Başkanları ve OSBÜK delegelerinin katıldığı seçimde, OSBÜK 21. Olağan Genel Kurul Divan Başkanlığını Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptı.

OSB Başkanları ve OSBÜK delegelerinin katıldığı seçimde, Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan da yönetimde yer aldı. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği toplantı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Van OSB Başkanı Memet Aslan'ın OSBÜK yönetimine seçilmesi sonrası, sosyal meydana birçok tebrik mesajı yayımladı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2023, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER