Van Moda Fuarı sona erdi

Başkent Festival tarafından Van'da ilk kez düzenlenen Van Moda ve Alışveriş Festivali, yoğun ilgi gördü. Vanlıların yoğun bir şekilde ziyaret ettiği ve seksenin üzerinde firmanın katılım sağladığı Van Moda Fuarı, dün sona erdi.

Van Moda Fuarı sona erdi

Son yıllarda düzenlediği fuarlarla adından söz ettirmeye devam eden Van, yoğun ilgi gören Moda ve Alışveriş Festivali'ne ev sahipliği yaptığı. Birbirinden şık kıyafet ve ürünlerin yer aldığı ve 5 gün süren fuar, yoğun ilgi gördü.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Van Moda ve Alışveriş Festivali, beklenin üzerinde ilgi gördü. Vanlıların yanı sıra, İranlı turistlerin de yoğun bir şekilde ziyaret ettiği fuarda, birbirinden şık kıyafet ve ürünler sergilendi.

Kıyafetlerden aksesuara,  çantadan ayakkabıya, ev tekstilinden geleneksel sanatlara, kadın ve çocuk giyiminden erkek giyimine kadar birçok farklı sektörün yer aldığı Van Moda ve Alışveriş Festivali, dün sona erdi.

Fuarın son gününde de Vanlılar tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilen Van Moda ve Alışveriş Festivali, önümüzdeki süreçte tekrar Vanlılarla buluşacak.

"YOĞUN İLGİ BİZİ MUTLU ETTİ"

Van'da ilk kez düzenledikleri Van Moda ve Alışveriş Festivali Fuarı'nın yoğun ilgi görmesinden dolayı kentten mutlu ayrıldıklarını söyleyen Başkent Festival Yöneticisi Türkan Eraslankılıç, "Bugüne kadar Türkiye'nin birçok şehrinde moda ve alışveriş festivalleri düzenledik. Van'da da bu fuarımızı açalım istedik. Van Moda ve Alışveriş Festivali'miz 5 gün sürdü. Her gün birçok kişi tarafından ziyaret edildi. Gerçekten beklenin üzerinde ilgi oldu. Bu da bizi son derece mutlu etti. Fuarımıza seksenin üzerinde firma katılım sağladı. Bayanlara yönelik olan bütün ürün gruplarını bu fuarımızda Vanlılarla buluşturduk. Giyim, aksesuar, çantalar, ayakkabılar, şal, eşarp, çeyiz ürünleri yani bayanlara hitap eden bütün ürünler fuarımızda Vanlılarla buluştu. Gerçekten yoğun bir ilgi oldu. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha sık buralarda fuarlar düzenleyeceğiz. Van'a gelen İranlı turistler de fuarımıza yoğun ilgi gösterdi. Van'dan mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Önümüzdeki süreçte inşallah burada daha renkli fuarlar düzenleyeceğiz. Fuarımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER