Van Moda Fuarı kapılarını açtı

Başkent Festival tarafından Van'da ilk kez düzenlenen Van Moda ve Alışveriş Festivali, kapılarını açtı. Vanlıların yoğun ilgi gösterdiği fuara, seksenin üzerinde firma katılım sağladı.

Van Moda Fuarı kapılarını açtı

Son yıllarda düzenlediği fuarlarla adından söz ettirmeye devam eden Van, 18 Eylül'e kadar Van Moda ve Alışveriş Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Birbirinden şık kıyafet ve ürünlerin yer aldığı fuar, ilk günden yoğun ilgi gördü.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Van Moda ve Alışveriş Festivali'nin açılışına Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şefik Eren, Van OSB Başkanı Memet Aslan, Ak Parti Yönetim Kurul Üyesi Abdurrahman Çohaz, Ajans Asya Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Anatolia Grup Organizasyon Yetkilisi Özgür Can Çelik, Başkent Festival Yöneticisi Türkan Eraslankılıç, Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Çetin Karaduman, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kıyafetlerden aksesuara,  çantadan ayakkabıya, ev tekstilinden geleneksel sanatlara, kadın ve çocuk giyiminden erkek giyimine kadar birçok farklı sektörün yer aldığı Van Moda ve Alışveriş Festivali, 18 Eylül'e kadar devam edecek.

Sabah 10.00'dan, gece saat 22.00'ye kadar açık olan Van Moda Fuarı için, Beşyol Halk Eğitim Merkezi önünde her saat başı ücretsiz servisler de kaldırılıyor.

"BAYANLARA HİTAP EDEN BÜTÜN ÜRÜNLER FUARIMIZDA VANLILARLA BULUŞUYOR"

Fuarın açılışında konuşan Başkent Festival Yöneticisi Türkan Eraslankılıç, Türkiye'nin birçok şehrinde moda ve alışveriş festivalleri düzenlediklerini belirterek, "Bugün Van'dayız. Van Moda ve Alışveriş Festivali'miz 18 Eylül'e kadar devam edecek. Fuarımızın ilk gününde bu kadar ilgi görmek bizi mutlu etti. Fuarımıza seksenin üzerinde firma katılım sağladı. Bayanlara yönelik olan bütün ürün gruplarını bu fuarımızda barındırıyoruz. Giyim, aksesuar, çantalar, ayakkabılar, şal, eşarp, çeyiz ürünleri yani bayanlara hitap eden bütün ürünler fuarımızda Vanlılarla buluşuyor. Van, uzun zamandır aklımda olan bir şehirdi. Bu fuarımızla sadece Vanlılara hitap etmek istemiyoruz. Bölgede bulunan bütün illere hitap etmek istiyoruz. Van'da ilk kez böyle bir fuar düzenliyoruz. Gerçekten yoğun bir ilgi var. Van bizim için merkezi bir lokasyon. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha sık buralarda fuarlar düzenleyeceğiz. Çevre illeri Van'da toplamak istiyoruz. Van'a gelen İranlı turistler de fuarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Van Moda ve Alışveriş Festivali fuarımızla hiç kimseyi ayrıştırmadan tüm kadınlara hitap ediyoruz. Alışverişi seven, modayı seven, markaları seven tüm hanımlarımızı festivalimize bekliyoruz. Fuarımız 14-18 Eylül tarihlerinde devam edecek. Sabah 10.00'dan, gece saat 22.00'ye kadar açık olacak. Beşyol Halk Eğitim Merkezi önünde her saat başı ücretsiz servislerimiz bulunuyor. Bütün kadınlarımızı burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılış sonrası fuarı gezen protokol, Başkent Festival Yöneticisi Türkan Eraslankılıç ve firma yetkililerinden ürünler hakkında bilgi aldı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2022, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29