Van Masterler yeni başkanını seçti

2013 yılında Vanspor’un başarılı kaptanı Zeki Yılmaz'ın başkanlığında kurulan Van Masterler Derneği, yeni başkanını seçti. Yapılan genel kurulda yeni başkan İbrahim Koç oldu.

Van Masterler yeni başkanını seçti

Van Masterler Derneği’nin genel kurulu, dernek üyelerinin yoğun katılımı ile önceki gün gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Koç oldu. Genel kurulda konuşan yeni başkan Koç, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Elite World Otel’de gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Van Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Koç, Başkan Yardımcısı Ergin Çiftçi,  yönetim kurulu üyeleri Barış Meriç, Can Polat, Meriç Harman, Yunus Çiftçi, Oktay Ukay, Lezgin Hametoğlu, Özcan Polater ve Rıdvan Can katıldı.

KOÇ: BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Yeni Başkan H. İbrahim Koç, Van Masterler Derneği Kurucu Başkanı Zeki Yılmaz ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, “Başkanlık görevini bana layık gördüğünüz için siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Yeni yönetim olarak hep beraber güzel projeler hazırlayacağız. Kongremiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Van Masterler Derneği’nin yeni başkanı İbrahim Koç olurken, Ergin Çiftçi Başkan Yardımcısı, Barış Meriç Muhasip, Özcan Polater Sekreter, Rıdvan Can Basın Sözcüsü görevine getirildi.

Enver Azbay, Alkan Ayhan, Can Polat, Lezgin Hametoğlu, Oktay Aksoy, Enver Çiftçi, Oktay Ukay asil üyeler olurken, Meriç Harman Volkan Bilginoğlu ve Yunus Çiftçi ise yedek üyeler oldu.

Turgay Karatakin ve M.Emin Işık denetim kurulunda görev alırken, Eren Tübek, Bengin Çakay ve Emin Çallı ise divanda yer alan isimler oldu.

H.İBRAHİM KOÇ KİMDİR?

16 Yaşında Van Yolspor'da futbola başladı. İki yıl Yolspor forması giyen Koç, daha sonra Vanspor’a transfer oldu. İki yıl Vanspor'da top koşturduktan sonra, sırasıyla DSİ Spor ve Başkalespor formaları giydi. Vatani görevinin ardın aktif futbol hayatını sonlandıran Koç,  tecrübeli Vanlı Teknik Direktör Turgay Karatekin ile birlikte aynı ekipte 1974 yılında Vanspor'da altyapı antrenörlüğü yaptı.

Van'ın sevilen ve ileri gelen iş insanlarından biri olan ve 3 çocuk babası H. İbrahim Koç, gerçekleşen genel kurulda Van Masterler Derneği'nin yeni başkanı oldu.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2023, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER