Van, İzmir Fuarı'nda tanıtılıyor

Van'ın tanıtımı, Türkiye'nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi'nde sürüyor. 2022'de de sektörün önde gelen profesyonellerini 16. kez bir araya getirerek, sektörel fırsatlar sunmaya devam fuarda Van'da yerini almış durumda.

Van, İzmir Fuarı'nda tanıtılıyor

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren ve Türkiye'nin en büyük uluslararası turizm platformu haline gelen Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi 16. kez kapılarını açtı.

8 Aralık'ta Fuarizmir'de açılışı gerçekleştirilen ve bugün de sürecek olan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi'nde uluslararası katılımcı ve ziyaretçiler yeniden buluştu. İzmir'deki turizm fuarında stant açan Van heyeti, burada kenti tanıtıyor.

Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, otelciler ve turizmcilerin stant açtığı fuarda, Van en iyi şekilde tanıtılıyor.

Van'ın tarihi doğal ve tabiat güzelliklerinin yanı sıra, taşıdığı tarihi misyonu, yöresel lezzetleri ve turizm potansiyeli, fuarı ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçilere en iyi şekilde tanıtılıyor.

Kente özgü coğrafi işaret tescil belgesi almış yöresel ürünlerin de sergilendiği stantta, Van Kedisi yoğun ilgi görüyor. Ziyaretçilere otlu peynir ve Van Pastası ikram edilen stantta, kentin tanıtım broşürleri ve videoları da yer alıyor.

İzmir fuarında bakanlıklar, valilikler, belediyeler, seyahat acenteleri, tur operatörleri, turizm büroları, oteller ve konaklama tesisleri, havayolları, turizm taşımacılığı, seyahat teknolojileri ve yazılımları gibi birçok kurum ile sektörden katılımcılar yer alıyor.

Van'ın tarihi ve turistik değerlerini ve damak tatlarını ön plana çıkartmak üzere çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren kent bileşenleri, 16. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi'nde stant açarak Van'ı ziyaretçilere tanıtıyor.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2022, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER