Van, İzmir Fuarı’nda dünyaya tanıtılacak

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Van’ın tarihsel ve kültürel değerlerini Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda dünyaya tanıtmak için hazırlıklarını tamamladı.

Van, İzmir Fuarı’nda dünyaya tanıtılacak

Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getirecek olan fuar, 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık işbirliği ile Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformlarından biri olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Ticaret ve Fuar Kongresi (TTI), 17’ncı kez kapılarını turizm dünyasına açacak.

Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getirecek olan fuar bu yıl 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek.

Turizm alanında en prestijli fuarlardan biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü de yer alacak.

Yerli ve yabancı turizm firmalarının görücüye çıkacağı uluslararası turizm fuarında Van’ın doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerleri tanıtılacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER