Van İŞGEM'de üretilen oyun konsoluna ödül…

Van İŞGEM'de üretilen ve 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı'nda görücüye çıkan simülatör oyun konsolları, fuarın yıldız ürünü ödülüne layık görüldü.

Van İŞGEM'de üretilen oyun konsoluna ödül…

ATRAX Star Awards tarafından düzenlenen ve 17 ülkeden 197 firmanın katılım sağladığı fuarda Van İŞGEM'de üretilen simülatör oyun konsolları, 'fuarın yıldız ürünü' ödülünü almayı başardı.

Van İŞGEM'de İRCOH firması tarafından Türkiye'de ilk kez üretilen simülatör oyun konsolları 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı'nda görücüye çıktı. Fuarı ziyaret edenler tarafından büyük ilgi gören simülatör oyun konsolları, ödüle layık görüldü.

Parayla çalışan oyuncak otomatlarından yerli yazılım sanal gerçeklik (VR) oyunlarına, nano teknolojik oyun parklarından simülatörlere kadar pek çok inovatif ürün, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı'nda (ATRAX 2022) görücüye çıktı.

ATRAX Star Awards tarafından, önemli bir ihtiyaca dönüşen eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık ve gündem oluşturmak bu sayede sektörün gelişimine katkı sağlayarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunarak toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak amacıyla fuarlar düzenlenmeye devam ediyor.

ATRAX Star Awards tarafından düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı'na katılan ve Van'ın temsil eden İRCOH firması, ürettiği simülatör oyun konsolları ile fuara katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.

"İLİMİZİN ADINI DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Fuarın gözde ürünlerinden olan simülatör oyun konsolları, yıldız ürün ödülünü aldı. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van İŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, "İŞGEM olarak bir başarıya daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İŞGEM'de İRCOH firmamız tarafından üretilen simülatör oyun konsolları 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı'nda görücüye çıktı. Fuara katılanlar tarafından büyük ilgi gören simülatör oyun konsolları, yıldız ürünü ödülüne layık görüldü. Van İş Geliştirme Merkezi olarak inovatif, teknolojik, katma değeri yüksek ürünler üreterek adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Daha önce ürettiğimiz dolu önleme cihazı, hava temizleme cihazı, 3 boyutlu hologram ile 3 boyutlu VR oyun gözlüğü ve hareketli simülatör oyun konsolu ile de Türkiye'de ve dünyada ses getirmeyi başardık. Merkezimizde üretilen 3 boyutlu VR oyun gözlüğü ve hareketli simülatör oyun konsolu birçok ülkeye ihraç edilecek. 9. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı'na katılan İRCOH firmamız simülatör oyun konsollarının tanıtımını yaptı. Fuarda ürünümüze büyük ilgi gösterildi. İŞGEM olarak yenilikçi, ihracat odaklı, teknolojik üretim yapan ve katma değeri yüksek ürünler üretmeye devam ediyoruz. Van'da olmayan, yenilikçi ve katma değeri yüksek ürünlere yer vererek, ilimizin adını duyurmaya devam edeceğiz. Fuarda yıldız ürün ödülüne layık görülen firmamızı da kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER