Van heyetinden bakanlara ziyaret

Van Valisi Ozan Balcı, Van Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Van heyetinden bakanlara ziyaret

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'nın başkanlığındaki heyet, 3 bakanı ziyaret ederek, kentin sorun ve taleplerini anlattı.

Van Valisi Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari'den oluşan heyet, ilk olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Van Valisi Ozan Balcı, "Doğal gaz yatırımları, elektrik altyapıları güneş enerji sistemleri (GES), yeraltı kaynaklarının araştırılması konularında ilimize yapılacak yatırımlar hakkında Sayın Bakanımızla görüş alışverişinde bulunduk. İlimizin geleceği, imarı, ihyası ve inşasıyla ilgili projelerimizi Sayın Bakanlarımızla görüşüp istişarelerde bulunduk" dedi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2023, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER