Bursa Kebap Evi Van'da ikinci şubesini açtı

Son zamanlarda Van'da açılan iş yerlerine bir yerini daha eklendi. Yurt içi ve yurt dışında adından söz ettiren ve lezzetleriyle ilgi odağı olan Bursa Kebap Evi Van'da ikinci şubesini törenle açtı. Güçlü franchise yapılanmasıyla yatırımcıların güvenini kazanan Bursa Kebap Evi, lezzet severlerin tercihi olmaya devam ediyor.

Bursa Kebap Evi Van'da ikinci şubesini açtı

Bursa Kebap Evi'nin ikinci şubesinin açılışı İpekyol Bulvarı'nda KOSGEB Müdürü Bilal Emre Yörük, TÜRSAB Doğu Anadolu Bölge Başkanı Cevdet Özgökçe, VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, işletme sahibi Murat Özkaya ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gıda sektöründe dinamik ve yenilikçi vizyonuyla kısa zamanda hızla büyüyen Bursa Kebap Evi, Türkiye'nin dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Van'ın gözde yerlerinden, İpekyolu Bulvarı'nda yer alan ikinci şubesinde her zevke hitap eden geniş menüsüyle müşterilerini ağırlayacak olan Bursa Kebap Evi'nin menüsünde İskender, Bursa Kebabı, Muhteşem Bursa, Beğendi Yatağında Köfte, Tavuk Şiş, Adana, Karışık İstanbul Kebabı gibi ana yemeklere yer veren marka; Peynirli Kemalpaşa Tatlısı, Kestaneli Uludağ Tatlısı, Üzüm Şırası, Kozahan Türk Kahvesi ve tatlı çeşitleri bulunuyor.

Bursa yöresinin yemeklerini ve kültürünü mutfağına taşıyan Bursa Kebap Evi, servis, sunum, lezzet ve hizmet kalitesiyle yurt içinde 105, yurt dışında ise 15 şubesiyle misafirlerini ağırlıyor. Toplam 8 ülkede 120 şubeye ulaşan Bursa Kebap Evi,  yurt dışında en fazla şubesi olan marka unvanını da elinde bulunduruyor. Bursa Kebap Evi, franchise sistemi ile 5 yıl içinde yurt içinde 180, yurt dışında ise 75 olmak üzere toplamda 255 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

KANDAŞOĞLU: "VAN HER GEÇEN GÜN BÜYÜYÜP GELİŞİYOR"

Bursa Kebap Evi'nin açılışında konuşan VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, "İş dünyası olarak en büyük iddiamız kaliteye gereken önemi vermek. Çünkü Van her geçen gün büyüyüp gelişiyor. İlimizin nüfusu 1 milyon 200 bini geçti. Ülkemizin markası olan, 8 ülkede hizmet veren Bursa Kebap Evi'nin Van'da ikinci şubesini açması sevindiricidir. Kaliteden ödün vermeden Van halkına hizmet edeceğini düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür eder, hayırlara vesile olmazını temenni ediyorum" dedi.

ÖZKAYA: "VANLILARIN DAMAK TADINA HİTAP EDİYORUZ"

Bursa Kebap Evi işletme sahibi Murat Özkaya, ise, Van'da ikinci şubelerini açtıklarını belirterek, "25 yıldır inşaat sektöründe, 7 yılda yeme içme sektöründe hizmet veriyorum. Van AVM'de bulunan ilk şubemiz daha çok ailelere yönelik olduğu için çok fazla kalabalık misafir ağırlayamıyorduk ama ikinci şubemiz daha geniş ve büyüktür. Her türlü toplantılara ev sahipliği yapacak konumdadır. Buranın bir diğer özelliği de yöresel olarak Adana Kebap, lahmacun, kıymalı verebiliyoruz. Van AVM'de döneri doğalgaz ateşiyle hazırlarken, burada meşe odunuyla yaparak lezzete fark kattık. Şuan 50 personel istihdam ediyorum ama Allah'ın izniyle amacımız bu sayıyı 100'e çıkarmaktır. Ayrıca Van TSO'da meclis üyesiyim. 25 yıllık ticaret hayatım var. Biz Van esnafıyla rekabet edecek bir etki yapmadık. Fiyatlarımız gayet uygundur. Müşterilerimizi misafir olarak görmek istiyoruz. Vanlıların damak tadına hitap ediyoruz. Çok şükür bu zamana kadar herhangi bir şikayet almadık. Misafirlerimiz bu standartla gitmemiz halinde Van'da çok iyi yerlere geleceğimizi ifade ettiler" ifadelerini kullandı.

Daha sonra yapılan ikramlarla açılış töreni sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2023, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER