Van Gölüspor’da, Kayabağlar maçı hazırlıkları sürüyor

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ve geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Batman Kayraspor ile 2-2 berabere kalan Van Gölüspor, Pazar günü saat 14.00'te deplasmanda karşılaşacağı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ikinci devresinde istediği performansı ortaya koyamayan Van temsilcisi, rakibini mağlup etmek istiyor.

Van Gölüspor’da, Kayabağlar maçı hazırlıkları sürüyor

İlk devrenin son maçlarında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Van Gölüspor, ligin ikinci devresinde beklenen çıkışı yakalayamadı.

Ligin ikinci devresinde 8 maçta sahadan 5 mağlubiyet ve 2 beraberlikle ayrılan Van temsilcisi, ligin 20. Haftasında Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip kaparak, ikinci devredeki ilk 3 puanını almıştı.

Ligin ilk devresini 19 puanla altıncı sırada tamamlayan ve ikinci devrenin ilk maçında Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 2-1 mağlup olan Van Gölüspor, ikinci hafta maçında ise Bitlis Özgüzelderespor'a 3-2 mağlup olmuştu.

İkinci devrenin üçüncü haftasını BAY geçen Van temsilcisi, dördüncü hafta maçında ise sahasında Şırnak Petrolspor'a 1-0 mağlup oldu. İkinci devrenin beşinci hafta maçında Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelen ve 4-1 mağlup olan Van Gölüspor, altıncı hafta maçında sahasında karşılaştığı Yenişehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı.

İkinci devrenin yedinci hafta maçında ise Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılan Van Gölüspor, ikinci devrenin sekizinci hafta maçında sahasında konuk ettiği Batman Kayraspor ile ise 2-2 berabere kalmıştı.

Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, maçı kazanmak için sahaya çıkacak.

Ligin ikinci devresindeki kötü gidişatına Kayabağlar Beldesi Gençlikspor karşısında son vermek isteyen Van Gölüspor'da tek hedef galibiyet.

Son dönemdeki kötü performans nedeniyle zor günler geçiren Van Gölüspor, Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçını kazanarak kötü gidişata son vermek ve 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Van Gölüspor ligde oynadığı 19 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle 24 puanla yedinci sırada yer alırken, rakip fileleri 28 kez havalandırıp kalesinde 26 gol gördü.

Kayabağlar Beldesi Gençlikspor ise ligde oynadığı 19 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyetle 13 puanla on birinci sırada yer alırken, rakip fileleri 17 kez havalandırıp kalesinde 45 gol gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER