Van Fenerbahçe Futbol Okulu'ndan depremzede çocuklara destek

Van'da futbol eğitimi veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, kapılarını ücretsiz olarak depremzede çocuklara açtı.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu'ndan depremzede çocuklara destek

Van'da yaklaşık olarak 4 yıldır futbol eğitimi veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, bir ilk daha imza attı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde ciddi yıkımlara neden olan depremlerden dolayı Van'da misafir edilen depremzede çocuklara kapılarını açan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, deneyimli hocalar nezaretinde eğitimlerini sürdürüyor.

Teknik Sorumluluğunu Bengin Çakay'ın yaptığı Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda Ceylan Tatar,  Deniz Özgür, Tayar Özkurt hocalar da eğitim veriyor.

Sosyal Medya Uzmanlık Görevini Ayşe Nehir Çakay'ın üstlendiği Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda, eğitimler okulların açık olmasından dolayı Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştiriliyor.

"ÇOCUKLARA YAŞADIKLARI DEPREMİ UNUTMALARI AÇISINDAN KAPILARIMIZI AÇTIK"

Van Fenerbahçe Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Bengin Çakay, yaptığı açıklamada "Kimsenin istemediği ve bizleri derinden üzen bir deprem yaşadık. Meydana gelen depremler dolayı şehirlerinden ayrılan birçok depremzedelerden kentimize gelenlerde oldu. Bizlerde kendi çabamızla depremzede çocuklara yaşadıkları depremi unutmaları açısından kapılarımızı onlara açtık. Okulumuza gelen depremzede çocuklara ücretsiz futbol eğitimi veriyoruz. Van Fenerbahçe Spor Okulu, 4 yıldır Van'da faaliyet gösteren bir okuldur. Van Fenerbahçe Futbol Okulumuzun amacı öncelikle futbolun temel eğitimlerini vermek ve çocuklarımızın sosyalleşmelerini sağlamaktır. Yetenekli olan gruplarımızın da Fenerbahçe kulübümüze rapor etmektir. Tüm yaptığımız antrenmanlar UEFA kriterlerine uygun ve kameralarla kayıt altına alınarak yapılmaktadır. Ayrıca her yaşa uygun gruplarımız bulunmaktadır. Gruplarımız maksimum 20 kişiden oluşmaktadır. 2016-2017-2018 grubunda 20 kişi bulunmaktadır. 2013-2014-2015 grubumuz da 19 kişi bulunmak. 2010-2011-2012 grubunda 20 kişi bulunmaktadır. 2005-2006-2007-2008-2009 grubumuz da 20 kişiden oluşmaktadır. Futbola gönül veren tüm çocuklarımızı Van Fenerbahçe Futbol Okulu'na bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2023, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER