Van Fenerbahçe Futbol Okulu'na yoğun ilgi…

Van Fenerbahçe Futbol Okulu, yaz tatili ile birlikte yoğun ilgi görüyor. Van Fenerbahçe Futbol Okulu teknik Sorumlusu Bengin Çakay, sporcu sayısının gün geçtikçe arttığını söyledi.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu'na yoğun ilgi…

Van'da Futbol eğitimi veren okullarından biri olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, her yaş kategorisinde eğitimlerine devam ediyor.

Okulların kapanmasının ardından 5 hocayla çalışmalarını sürdüren futbol okuluna talep her gün artmaya devam ediyor.

Futbol tutkunu çocukların eğitim gördüğü Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda önümüzdeki günlerde düzenlenecek turnuvalarla çocukların yeteneklerini sergilemeleri hedefleniyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Van Fenerbahçe Futbol Okulu teknik Sorumlusu Bengin Çakay, yaklaşık 150 öğrenciyle haftanın 3 günü eğitim verdiklerini söyledi.

Çakay, "Kentimizde faaliyete geçtiğimiz günden bu yana bize gösterilen ilgi ve alaka daha çok çalışmamızı vesile oluyor. 5 hocayla çocuklarımıza verdiğimiz futbol eğitimiyle ilimizdeki yetenekli çocukları futbola kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Verdiğimiz eğitimler sayesinde öğrenci sayımız artmaya devam ediyor. İleriki günlerde Fenerbahçe Futbol Okullarının seçmelerine de katılıp çocuklarımızı değerlendirmeye alacağız. Van Fenerbahçe Futbol Okulu olarak kapılarımız futbol tutkunu gençlerimize ve çocuklarımıza sonuna kadar açıktır. Futbol Okulumuzda çok yetenekli çocuklarımız var. Bizlerde verdiğimiz eğitimlerle bu yetenekli çocuklarımızı ileriki zamanlarda ülke ve il futbolun kazandırmak için çalışmalarımızı tecrübeli hocalarımızla sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2022, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER