Van Evlilik ve Mobilya Fuarı yoğun ilgi gördü

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından düzenlenen Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı, yeni evlenecek çiftler tarafından yoğun ilgi gördü. Evlenecek olan çiftlerin ilgi gösterdiği fuarda ünlü mankenler tarafından gelinlik, kaftan ve abiyelerin tanıtımı yapıldı.

Van Evlilik ve Mobilya Fuarı yoğun ilgi gördü

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından 10-14 Mayıs tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı, evlilik hayali kuran çiftler tarafından yoğun ilgi gördü.

"YAKLAŞIK 60 STANDIMIZDA 170 MARKA SERGİLENDİ"

Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı'yla ilgili gazetemize konuşan Fuar Koordinatörü Veysi Uygun, gösterilen ilgiden dolayı Van halkına teşekkür ederek, "Bu yıl bir kez daha bölgenin en büyük Mobilya ve Evlilik Fuarı'nı gerçekleştirdik. Öncelikle fuarımıza yoğun ilgi gösteren ve evlilik hayali kuran çiftlerimize teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra Van halkına da teşekkür ediyorum. Fuarımızda ulusal ve uluslararası firmalarımız stantlar açtı. Yaklaşık 60 standımızda 170 marka sergilendi. 4 gün boyunca devam eden fuarımızda çeşitli etkinliklerimiz oldu. Defile gösterileri ve aynı zamanda moda gösterileri oldu. Fuarımızda mobilyadan beyaz eşyaya, gelinlikten moda evlerine, fotoğraf stüdyolarından düğün salonlarına kadar evliliğe dair tüm ihtiyaçlar yer aldı. Bunun yanında fuar süresince her gün 15.30 ve 18.30 saatleri arasında dünyaca ünlü mankenlerin yer aldığı 'Models of Turkey' defileleri yapıldı. Defilede ünlü mankenler tarafından gelinlik, kaftan ve abiyelerin tanıtımı yapıldı. Fuarımıza katılan tüm firmalarımıza ve ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2023, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER