Van Evlilik ve Mobilya Fuarı kapılarını açtı

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından düzenlenen Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Evlenecek olan çiftlerin ilgi gösterdiği fuarda ünlü mankenler tarafından gelinlik, kaftan ve abiyelerin tanıtımı yapıldı.

Van Evlilik ve Mobilya Fuarı kapılarını açtı

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı, törenle kapılarını açtı. 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda dünyaca ünlü mankenlerin yer aldığı 'Models of Turkey' defilesi de düzenlendi.

Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı'nın açılışına Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çohaz, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Can Çelik, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

UYGUN: "FUARIMIZDA EVLİLİĞE DAİR TÜM İHTİYAÇLAR YER ALIYOR"

Fuarın açılışında konuşan Fuar Koordinatörü Veysi Uygun, "Bölgenin en büyük Mobilya ve Evlilik Fuarı'nı gerçekleştiriyoruz. Fuarımızda ulusal ve uluslararası firmalarımız yer alıyor. Yaklaşık 60 standımızda 170 marka sergilenmektedir. 4 gün boyunca devam edecek olan fuarımızda çeşitli etkinliklerimiz de olacaktır. Defile gösterileri ve aynı zamanda moda gösterileri olacaktır. Fuarımızda mobilyadan beyaz eşyaya, gelinlikten moda evlerine, fotoğraf stüdyolarından düğün salonlarına kadar evliliğe dair tüm ihtiyaçlar yer alıyor. Bunun yanında fuar süresince her gün 15.30 ve 18.30 saatleri arasında dünyaca ünlü mankenlerin yer aldığı 'Models of Turkey' defilesi yer alacak. Defilede ünlü mankenler tarafından gelinlik, kaftan ve abiyelerin tanıtımı yapılacak. Katılan tüm firmalardan fuara özel yüzde 50'ye varan indirimler yapılacağı gibi ayrıca fuarı ziyaret eden vatandaşlar ise sürpriz hediyelerin olduğu çekilişlere katılma hakkı kazanacak. Fuarımızın tüm esnafımıza, katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ben bu anlamda 10-14 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan bu dev organizasyona tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

ÇELİKTAŞ: "VAN'IN BU TÜR FUARLARA İHTİYACI VAR"

Daha sonra fuarla alakalı konuşan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ise, "Vanlıların beklediği bir fuardı. Defile gösterisi çok güzeldi. Van'ın bu tür fuarlara ihtiyacı var. Van'ın nüfusu çok genç bir nüfustur. Dolayısıyla burada evlilik daha fazla oluyor. Düğün hazırlığı yapan tüm gençlerin mutlaka bu fuarı ziyaret etmeleri gerekiyor. Bu tür fuarların daha fazla düzenlenmesi gerekiyor. Vanlıların da bu tür fuarları daha fazla ziyaret etmeleri gerekiyor. Türkiye'de ekonomik sıralamada diplerde yer alıyoruz. Biz bunu hak etmiyoruz. Ciddi anlamda işsiz gençlerimiz var. Tarım, hayvancılık, inşaat sektörü Van'ın kalkınması için önemlidir. Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı'nın da ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Van Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Zerrin Kadeh Esintisi' kadın defilesi düzenlendi. Defile fuara katılanlar tarafından ilgiyle izlendi.

Kurdele kesiminin ardından fuara katılan protokol üyeleri, stant alanlarını tek tek ziyaret ederek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Fuarı ziyaret eden vatandaşlar ise, bazı stantlarda fiyatların çok yüksek olduğunu, bazı stantlarda ise fiyatların uygun olduğunu vurguladılar.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER