Van'daki turnuvanın şampiyonu Şahinbey…

Ampute Futbol Türkiye Kupası 6 takımın katılımları ile 13-17 Kasım tarihleri arasında Van'da düzenlendi. Kıyasıya geçen mücadeleler sonrası Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Van'da şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Van'daki turnuvanın şampiyonu Şahinbey…

Van Atatürk Şehir Stadında oynanan kupa finalinde Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Alves Kablo Ampute Spor Kulübü'nü 6-2'lik skorla geçti. Maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Şahinbey, ikinci yarıda bulduğu 4 gol ile kupanın sahibi oldu.

Son kupanın sahibini belirleyecek olan üçüncülük maçında ise kazanan taraf 2-1 ile İzmir Temsilcisi oldu.

Maçların ardından düzenlenen kupa töreninde takımlara kupa ve madalyalarını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol As Başkanı Arif Ölmez, Van Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, Ampute A Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ve Van Spor İl Müdürü Arif Özsoy takdim etti.

Ayrıca desteklerinden ötürü, Van Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel ve Van Spor İl Müdürü Arif Özsoy'a teşekkür plaketlerini Arif Ölmez verdi.

TBESF Ampute Türkiye Kupası'nda Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü şampiyon olurken, Alves Kablo Ampute Spor Kulübü ikinci, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü, Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü dördüncü, ODTÜ Spor Kulübü beşinci, Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü ise altıncı oldu.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER