Van'da yeni bir işletme daha hizmette…

Van'da Kenan Elik ve Hakan Sayan tarafından Tabier Kebap ve Pide Salonu hizmete açıldı. Beyaz Saray Düğün Salonu karşısında kurulan işletmenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Van'da yeni bir işletme daha hizmette…

Kenan Elik ve Hakan Sayan tarafından hizmete açılan Tabier Kebap ve Pide Salonu'nun açılışına Tuşba Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Çeliktaş, Van TSO Meclis Başkanı Turan Avcı, Van TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Gültepe, Kadir Gülgeldi, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Van Fırıncılar Odası Yönetimi Kurulu Başkanı Sabri Işık, TÜRSAB Doğu Anadolu Bölge Başkanı Cevdet Özgökçe ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesiminin ardından Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Çeliktaş, işletme yetkililerine 'İş Yeri Siftah Sertifikası' takdim etti.

İş ortakları Kenan Elik ve Hakan Sayan, açılış sonrası yaptıkları açıklamada, iş yeri olarak prensiplerinin müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşterilerine temiz ve sağlıklı bir şekilde, lezzetli ve kaliteli, aynı zamanda uygun fiyatlarla hizmet etmek arzusu içerisinde olduklarını ifade ettiler.

Aile büyüğü olarak açılışa katılan Nayif Çiftçi ise, "Van'a güzel bir mekân daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerin iş sahibi olması için bu tür yerlerin daha fazla açılması gerekiyor. Tabier Kebap ve Pide Salonu'nun halkının damak tadına hitap edeceğine inanıyorum. Azda olsa bir istihdam kapısı olacak. Kalite ve hizmetten ödün verilmeyeceğine inanıyorum. Tabier Kebap ve Pide Salonu'muz kaliteli hizmeti, hijyeni ve güler yüzlü personeliyle değerli Van halkına en hassas bir şekilde hizmet sunacaktır. İlk etapta 15 kişi istihdam edilecek. Umarım önümüzdeki süreçte bu sayı giderek artacaktır. Açılışımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan ikramların ardından açılış sona erdi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2023, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER