Van'da Memleket Partisi üyeleri İnce için oy kullandı

Van’da Memleket Partisi üyeleri Genel Başkanlık seçimi için sandık başına giderek, Genel Başkan Muharrem İnce için oy kullandı.

Van'da Memleket Partisi üyeleri İnce için oy kullandı

    18 Eylül 2021 tarihinde yapılacak Memleket Partisi 1. Olağan Kurultayı öncesinde, Türkiye genelinde Genel Başkanlık için oy kullanımı gerçekleşti.

     Tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da sandık başına giden üyeler, tek liste halinde seçime giren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için oy kullandı.

     Van'da 185 üyenin oy kullandığı seçimle ilgili bir açıklamada bulunan Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, “Memleket Partisi Türkiye’ye demokrasi dersi veriyor. Kendi kendine egemen olmayı öğreten yönetim, en iyi yönetimdir. Parti içinde demokrasi uygulamayan, ülkeye de demokrasi getiremez. Bu anlamda Memleket Partisi bugün ülkede bir ilke imza atmıştır. Parti üyeleri genel başkanı için sandık başına gitti” dedi.

    Memleket Partisinde delegelerin ayarlanıp seçime gidilmediğine dikkat çeken Terzioğlu, “Siyasi partilerde genel başkanını seçmek, her üyenin hakkıdır. Bu doğrultuda demokrasinin tek adresi Memleket Partisi’dir” diye konuştu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2021, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER