Van'da Işık Çeyiz Mağazası açıldı

Van'ın Sıhke Caddesi üzerinde bulunan Işık Çeyiz ve Ev Tekstil Mağazası törenle hizmete açıldı.

Van'da Işık Çeyiz Mağazası açıldı

Işık Çeyiz ve Ev Tekstil Mağazası'nın açılışına Van Terziler Kunduracılar Konfeksiyoncular Giyim Sanatkârları Odası Başkanı Çetin Karaduman, yönetim kurulu üyeleri, Oda Sekreteri Mesut Gülaçar, iş insanları, kamu kurum müdürleri, çeyiz ürünleri satan esnaflar, çok sayıda davetli ve iş yeri sahibi İlyas Çetin'in aile dostları katıldılar.

Mağazanın açılışında konuşan Van Terziler Odası Başkanı Çetin Karaduman, "Böyle nadide iş yerlerinin açılması bizleri mutlu ediyor. Hem Van ekonomisine, hem ülke ekonomisine katma değer katıyor ve istihdam imkânları sağlıyor. Odamızın üyesi olan İlyas Çetin kardeşimi Van'a böyle bir mağaza kazandırdığı için yürekten kutluyorum. Bol kazançlar diliyorum" dedi.

Başkan Karaduman daha sonra ilk siftah alışverişini yaptı.

Toptan ve perakende ev tekstil ürünleri satan mağazada seccade, damatlık setleri, battaniye, havlu ve nevresim takımları, yorgan yüzleri yüzlerce çeşit marka ürünler bulunuyor.

Van ve Hakkâri'nin yanı sıra ilçelerde bayileri olan esnaflara kendi araçları ile dağıtım yapan Işık Çeyiz ve Ev Tekstil Mağazası, ayrıca açılışa özel bayilerine indirimli kampanya imkânları da sunuyor.

Açılış sonrası gazetemize konuşan mağaza sahibi İlyas Çetin ise, "Yaklaşık 30 yıldır bu sektörün içindeyim. Birçok zorluklardan sonra buralara geldim. Hep böyle bir iş yeri açmayı, doğup büyüdüğüm memleketime katkı sağlamayı arzu ediyordum. Hamdolsun Allah da bize nasip etti. Şahsım ve aile fertleri ile burayı işletiyoruz. Açılışımıza katılım sağlayan tüm misafirlere şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkürler ediyorum" diye konuştu.

Açılışı yapılan ikramların ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER