Van'da iş yeri açıldı

Van'da ekonomik canlanmanın her geçen gün kendisini daha fazla hissettirdiği bugünlerde yeni bir iş yeri daha açıldı.

Van'da iş yeri açıldı

Ciğer severlerin vazgeçilmez damak tadına hitap etmek için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü bir ortamda açılışı gerçekleştirilen Ciğerci Babo, Van halkına hizmet verecek.

Söz konusu iş yeri açılışına İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Nurses, Ak Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Van Lokantacılar Odası Başkanı Sabri Işık ve çok sayıda davetli katıldı.

İş yeri açılışında bir konuşma yapan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç "Kentimizde açtığımız her iş yeri bizi mutlu etmektedir ve bizi daha fazla heyecanlandırmaktadır. Bu doğrultuda bugün de Ciğerci Babo işyerini hizmete sokan Saim kardeşimizin yanında olmayı bir görev bildik. İnşallah işleri bereketli, müşterileri bol olur. Kendisine hayırlı işler dilerim Allah utandırmasın" dedi.

İş yeri sahibi Saim Siyahtaş ise, "Van'da yemek kültürü oldukça yaygın ve halkımız yemek konusunda zevk sahibi. Bu yiyeceklerden biri de tabii ki ciğerdir. Bu vesileyle biz de halkımıza güzel bir hizmet vermek amacıyla bu yola çıktık. Hem istihdama katkımız olsun hem de vatandaşlarımız için ciğer başta olmak üzere ızgara çeşitleri noktasında bir seçenek sunmak istedik. Açılışımıza gelen tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım. Halkımız gönül rahatlığıyla ailesiyle birlikte gelip lezzetli yiyeceklerimizi tadabilir" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER