Van'da hafta sonu sessizliği

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Van'da da koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlar uydu. İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar gereği ülke genelinde hafta sonu kısıtlamasından dolayı Van caddeleri ve sokakları bu hafta da sessizliğe büründü.

Van'da hafta sonu sessizliği

   Koronavirüs salgınında vakaların yeniden artış göstermesiyle birlikte tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yeni tedbirlerin uygulanmasıyla hafta sonu Van caddeleri ve sokakları yine boş kaldı. Polis ekipleri, kentin tüm bölgelerinde geniş güvenlik önlemleri alarak, cadde ve sokaklarda araçları durdurup, kimlik kontrolü yaptı.
   Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler çerçevesinde geçtiğimiz haftalarda uygulamaya konulan ve Pazartesi saat 05.00'e kadar, 56 saat kesintisiz devam eden sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte cadde ve sokaklar bu hafta sonu da boş kaldı. 
   Bazı vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için marketlere ve fırınlara gittiği gözlemlenirken, hafta sonu kısıtlamadan muaf olan birçok işletmenin de bu hafta açmadığı görüldü.Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29