Van'da göçmen kaçakçılığı operasyonu

Van'da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda, göçmen kaçakçılığı yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Van'da göçmen kaçakçılığı operasyonu

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılarına yönelik 6-13 Ağustos tarihleri arasında 2 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 1 kişi serbest bırakıldı" denildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 09:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatana ihanet
Vatana ihanet - 12 ay Önce

Bu vatan hainlerini bitirin. İnsan kaçakçılığını bitirin. 81 ili ve metropolleri yüz binlerce, milyonlarca KAÇAK, KAYITSIZ, VASIFSIZ, NE OLDUĞU BELİRSİZ Afgan, Pakistanlı, Endonezyalı, Bangladeşli, İranlı, Orta Asyalı, Orta Doğulu ve Suriyeli erkekle dolduran bu şebekelerin yaptğı terör kadar hatta daha fazla tehlikelidir. Son on yılda bu kaçaklar ve sığınmacıların ülkemizde doğan çocukları bir milyonu bulmuş. Geçen ay basında çıktı bu veriler. Ne olur bu kaçakçılığı bitirelim. Bu ülkeye yazık oldu.

SIRADAKİ HABER