Van'da Beşiktaş Futbol Okulu çalışmalarına başladı

Van'da, havaların yavaş yavaş ısınmasıyla birlikte kentte futbol heyecanı da artmaya başladı. Şehirde futbol eğitimi veren okullardan biri olan Van Beşiktaş Futbol Okulu da bu çerçevede çalışmalarına yeni etkinlikler ekleyerek başladı.

Van'da Beşiktaş Futbol Okulu çalışmalarına başladı

Bünyesinde yaklaşık 140 öğrenciye deneyimli hocalar  eşliğinde futbol eğitimi veren Van Beşiktaş Futbol Okulu, yetenekli gençlere kapılarını açtı.

Şu an itibariyle haftanın 2 günü, 3 Antrenörle 6-16 yaş arası futbol tutkunlarına eğitim veren Van Beşiktaş Futbol Okulu, her sezon başarılı ve yetenekli gençleri Beşiktaş alt yapısına kazandırmak için seçmelere gönderiyor.

Van Beşiktaş Futbol Okulu'nda eski Vanspor'lu futbolcu Sinan Tosun teknik koordinatör olarak görev yaparken, Emre Namuslu ve Gökhan Yıldız da antrenör olarak görev alıyor.

Van Beşiktaş Futbol Okulu teknik koordinatörü Sinan Tosun gazetemize yaptığı açıklamada, "Okulumuzda futbol tutkunu çocuklarımıza ve gençlerimize futbol eğitimi vermeye devam ediyoruz. Futbol eğitimi verirken de çocuklarımızı ve gençlerimizi sosyal ve kültürel etkinliklerden de mahrum etmiyoruz. Zaman zaman tiyatro sinema ve gezi faaliyetlerimizle de futbol eğitimlerimize renk katıyoruz. Şu an bünyemizde yaklaşık 140 öğrencimiz var. Başarılı çalışmalarımız sayesinde bu sayıyı yakaladık. Şimdi çalışmalarımızı daha da sıklaştırarak bu sayıyı daha üstlere çıkarmaktır. İnanıyorum ki öğrenci sayımız çoğaldıkça daha çok gencimizi kent ve ülke futboluna kazandıracağız" dedi.

Yakında yapılacak olan seçmelere de değinen Tosun, "Geleceğin futbolcuları bu çatı altında yetişiyor sloganıyla yola çıktık. Şimdi eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Önümüzde Antalya kampı ve Beşiktaş alt yapı seçmeleri var. İnşallah burada birçok yetenekli gencimize büyük kapılar açılacaktır" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29