Van'da; Almanya, Azerbaycan ve İranlı kuaförlere eğitim…

Van'da son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ve Türkiye ikinciliğini elinde bulunduran Salon Faruk Ergin Bayan Kuaförü işletmecilerinden Uzman Faruk Ergin, kente gelen Almanya, Azerbaycan ve İranlı kuaförlere mesleki eğitim verdi.

Van'da; Almanya, Azerbaycan ve İranlı kuaförlere eğitim…

Meslekteki püf noktalar hakkında Almanya, Azerbaycan ve İranlı kuaförlere mesleki eğitim veren Salon Faruk Ergin Bayan Kuaförü işletmecilerinden Uzman Faruk Ergin, bu kapsamda Van'ın tanıtımına katkı sunmaya devam ediyor.

Uzman Faruk Ergin ve İranlı kuaför Fateman Talebi tarafından Van'da bir otelde düzenlenen mesleği eğitim, 4 gün boyunca devam etti.

Düzenlenen özel mesleki eğitimde Almanya, Azerbaycan ve İran'dan çok sayıda meslektaşına eğitimler veren Ergin, bu eğitimler kapsamında Van'ın tanıtımına katkı sunup, aynı zamanda mesleki eğitim tecrübelerini yabancı ülkelerdeki meslektaşları ile paylaştı.

Ergin, bundan sonraki süreçte Van'ı daha büyük çapta katılımcıların olacağı eğitimleri düzenleyerek, tanıtmayı amaçladıklarını ifade etti. Van'dan dünyanın her tarafına mesleki anlamında öncülük etmenin önemli olduğunu belirten Ergin, eğitim alan katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

Eğitim programına katılan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ise, Salon Faruk Ergin Bayan Kuaförü işletmecilerinden Uzman Faruk Ergin'e günün anısına ödül verdi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER