Van'da aday adaylığı başvuruları başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylaması sonucu Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri seçimleri 14 Mayıs'ta yapılacak. Van'daki siyasi partilerde de aday adaylığı başvuruları sürüyor.

Van'da aday adaylığı başvuruları başladı

Ak Parti'den milletvekili olmak için daha önce de birçok kez aday adaylığı başvurusu yapan Ahmet Koçak, yeniden aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Başkan Emre Güray ile görüşen Ahmet Koçak, daha önce olduğu gibi, yine kendi çizgisinden hareketle söz konusu başvurusunu yaptığını dile getirdi.

AFAD'a yaptığı başvurunun ardından söz konusu dekontla birlikte İl Başkanlığı'na giden Koçak, "Allah'ın izniyle başvurumuzu yaptık. Daha önce olduğu gibi, yine Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinden, yani davamız olan Ak Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Vatana, millete hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Şevi Aşireti Reisi Miralay Arif Bey'in torunu olduğunu belirten Ahmet Koçak, "Bizi Van'da herkes tanır. Ben Şevi Aşireti'ne mensup biriyim. Ak Parti kurulduğundan beri çizgimden şaşmadım. Canımla, varımla bu yolda yürüyorum. İnşallah bu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, karşısındaki tüm güçlere rağmen yine kazanacaktır. Ben buna inanıyorum. Bize görev verilse de, verilmese de davamızdan dönmeyiz. Bir nefer olarak geri atmayacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER