Van Bilmez, Çatak’ta incelemelerde bulundu

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Çatak ilçesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yapımı devam eden hizmetleri inceledi.

Van Bilmez, Çatak’ta incelemelerde bulundu

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Sahip Görendağlı, Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanı Tusuf Altun ile birlikte Çatak ilçesini ziyaret etti.

İlçede Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut ve Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, tarafından karşılanan Vali Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekiler, ilk olarak Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından Vali Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekiler Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 mahalle ve 32 mezrayı ilçeye bağlayan yeni Konalga grup yoluna gitti. Yolda yapılan köprü ve asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Mehmet Emin Bilmez yürütülen çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi alarak alanı gezdi.

Daha sonra Vali Bilmez ve beraberindekiler VASKİ tarafından Çatak ilçesinde yapımı devam eden, Botan Çayı için hayati önem taşıyan Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti. Arıtma tesisinde incelemelerde bulunan Vali Bilmez burada VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan’dan çalışmalar ve tesis hakkında bilgi aldı. Tesisten alınan çıktı numuneleri de inceleyerek test sonuçlarına baktı. 

Son olarak İlçe esnafını da ziyaret eden Vali Bilmez dükkânları dolaşarak esnaflara bol kazançlar diledi. Cadde boyunca ilçeyi gezen Vali Bilmez vatandaşlarla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER