Van Amatör'de liderler değişmedi

Van 1. Amatör kümede A Grubunda ve B Grubunda 6. Hafta maçları yine kıyasıya mücadelelere sahne olurken, iki grupta da oynanan maçlar sonucunda liderler bu hafta da değişmedi.

Van Amatör'de liderler değişmedi

A Grubunda haftayı geçtiğimiz haftayı lider kapatan Erciş Gençlik Belediyespor, haftayı 3-0 hükmen galip kapatarak, 13 puanla liderliğini sürdürürken, B Grubunda ise Van DSİ'yi 3-0 mağlup eden İpekyolu Belediyesi Gençlikspor, 18 puanla yoluna kayıpsız devam etti.

Van 1. Amatör kümede A Grubunda geride kalan 6 haftalık maraton sonunda 13 puanlı Erciş Gençlik Belediyespor, B grubunda ise 6. Hafta sonunda 18 puanlı İpekyolu Belediyesi Gençlikspor liderlik koltuğunda bulunan takımlar oldu.

Her hafta sonu İŞGEM, sanayi ve ilçe takımlarının sahalarında oynanan karşılaşmalar, kıyasıya mücadelelere sahne olurken, maçlar bu hafta da bol gollü sonuçlarla tamamlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı liglerde futbol müsabakaları oynanmaya devam ederken, bu bağlamda Van 1. Amatör Futbol müsabakalarında altıncı hafta maçları geride kaldı.

A GRUBUNDA ERCİŞ GENÇLİK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Van 1. Amatör Küme A Grubunda Tuşba FK'nın ligden ihraç edilmesinden dolayı haftayı 3-0 hükmen galip kapatan ve puanını 13'e yükselten Erciş Gençlik Belediyespor liderliğini sürdürürken, konuk ettiği Erciş Örenespor'u 3-0 mağlup eden Van Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor ise 11 puan +12 averajla ikinci sıradaki yerini korudu.

Van Yolspor'u 2-1 mağlup eden İlvanspor, 11 puan +9 averajla üçüncü sıradaki yerini korurken, haftayı 3-0 hükmen galip kapatan bir diğer takım olan Özalp Gençlikspor, 10 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Van Yolspor, 8 puanla beşinci sırada yer alırken, haftayı bay geçen Van Kartalspor ise 6 puanla altıncı sırada yer aldı.

Erciş Örenespor ise 3 puanla son sırada yer alan takım oldu.

B GRUBUNDA İPEKYOLU DOLUDİZGİN

Van 1. Amatör Küme B Grubunda ise konuk ettiği Van DSİ'yi 3-0 mağlup eden İpekyolu Belediyesi Gençlikspor, 18 puanla liderliğini sürdürürken, Yeşil Gevaşspor'u 7-1 gibi net bir skorla mağlup eden Altay Eğitim Kültürspor ise 15 puanla ikinci sırada yer aldı.

Van DSİ, 8 puanla üçüncü sırada yer alırken, sahasında konuk ettiği Erciş 1 Nisanspor'u 3-0 mağlup eden Başkale Gençlikspor, 7 puan +1 averajla dördüncü sırada yer aldı.

Tuşba Gençlik Merkezi'ni 2-1 mağlup eden Van İskelespor, 7 puan 0 averajla beşinci sırada yer alırken, Tuşba Gençlik Merkezi ise 7 puan -6 averajla altıncı sırada yer aldı.

Yeşil Gevaşspor 4 puanla yedinci sırada yer alırken, Erciş 1 Nisanspor ise 0 puanla son sırada yer aldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER