Van Amatör'de iki grupta da liderler yine değişti

Van 1. Amatör kümede A Grubunda ve B Grubunda 4. Hafta maçları yine kıyasıya mücadelelere sahne olurken, iki grupta da liderlik koltuğu yeniden el değiştirdi. A Grubunda haftayı 3-0 hükmen galip kapatan Van Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor, 8 puanla liderlik koltuğuna otururken, B Grubunda ise deplasmanda Tuşba Gençlik Merkezi'ni 5-0 mağlup eden İpekyolu Belediyesi Gençlikspor, 12 puanla liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Van Amatör'de iki grupta da liderler yine değişti

Van 1. Amatör kümede A Grubunda geride kalan 4 haftalık maraton sonunda 8 puanlı Van Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor, B grubunda ise 4. Hafta sonunda 12 puanlı İpekyolu Belediyesi Gençlikspor yeni haftada liderlik koltuğunun sahibi oldular.

Her hafta sonu İŞGEM, sanayi ve ilçe takımlarının sahalarında oynanan karşılaşmalar, kıyasıya mücadelelere sahne olurken, maçlar bu hafta da bol gollü sonuçlarla tamamlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı liglerde futbol müsabakaları oynanmaya devam ederken, bu bağlamda Van 1. Amatör Futbol müsabakalarında dördüncü hafta maçları geride kaldı.

VAN BÜYÜKŞEHİR, A GRUBUNDA LİDER

Van 1. Amatör Küme A Grubunda Tuşba FK karşısında haftayı 3-0 hükmen galip kapatan Van Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor, 8 puan +9 averajla liderlik koltuğunun sahibi olurken, Van 1974 FK karşısında yine haftayı 3-0 hükmen galip kapatan Van Yolspor ise, 8 puan +5 averajla ikinci sırada yer aldı.

Konuk ettiği Van Kartalspor'u 9-1 gibi net bir skorla mağlup eden Erciş Gençlik Belediyespor, 7 puan +11 averajla üçüncü sıraya yükselirken, Erciş Örenespor'u 3-1 mağlup eden Özalp Gençlikspor ise 7 puan +5 averajla dördüncü sırada bulunuyor.

Van Kartalspor 6 puanla beşinci sıraya gerilerken, haftayı BAY geçen İlvanspor ise 5 puanla altıncı sırada yer alıyor.

Erciş Örenespor 3 puanla yedinci sırada yer alırken, son iki sırada yer alan Tuşba FK ve Van 1974 FK ise ligden ihraç edildi.

B GRUBUNDA YENİ LİDER İPEKYOLU…

Van 1. Amatör Küme B Grubunda ise deplasmanda karşılaştığı Tuşba Gençlik Merkezi'ni 5-0 gibi net bir skorla mağlup eden İpekyolu Belediyesi Gençlikspor, 12 puanla liderlik koltuğunun sahibi olurken, Başkale Gençlikspor'a 4-3 mağlup olan Altay Eğitim Kültürspor ise 9 puanla ikinci sırada yer aldı.

Tuşba Gençlik Merkezi 7 puanla üçüncü sırada yer alırken, Yeşil Gevaşspor'u 7-3 mağlup eden Van DSİ ise, 5 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Erciş 1 Nisanspor'u 4-1 mağlup eden Van İskelespor, 4 puan -1 averajla beşinci sırada yer alırken, Başkale Gençlikspor ise 4 puan -2 averajla altıncı sırada yer aldı.

Yeşil Gevaşspor 4 puanla yedinci sırada yer alırken, henüz puanı bulunmayan Erciş 1 Nisanspor ise son sırada yer aldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2023, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER