Van'a modern diş sağlığı polikliniği

Van'ın İpekyolu ilçesi İskele Caddesi üzerinde hizmete başlayan Özel Van Life Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin açılışı gerçekleşti. Vanlı genç Doktorlar Muammer Kuşak ve Fırat Tekdur tarafından son teknolojik cihazlarla hizmete sunulan polikliniğin açılışı, görkemli oldu.

Van'a modern diş sağlığı polikliniği

Özel Van Life Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin açılışına; Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, AK Parti Van Sosyal İşler Başkanı Abdurrahman Çohaz, AK Parti Van Yerel Yönetimler Başkanı Osman Türkmen, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fevzi Çeliktaş,  Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı M. Ali Uca, Sağlık-Sen Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin, Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas, Özalp İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Arvas ve birçok davetli katıldı.

Resim

VALİ BİLMEZ'DEN ÖVGÜ…

Protokol ile birlikte kurdele kesimini gerçekleştiren Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, genç doktorları tebrik ederek, "Güzel bir mekân kurulmuş. Bölgeye hizmet edecek bu güzel iş yerinin hayırlı olmasını diliyor, başarılar temenni ediyorum" dedi.

Resim

Diş Hekimleri Muammer Kuşak ve Fırat Tekdur, davetlilere polikliniği tanıtarak polikliniğin Van'da en yeni teknolojik imkânlarla hizmet vereceğini söyledi.

Resim

Diş sağlığı sektöründeki bütün yenilikleri Van'a kazandırmayı hedeflediklerini belirten genç diş hekimleri, "Polikliniğimiz 3 kattan oluşuyor. Toplamda 480 metrekare alan üzerine kurulu. Son teknoloji ile donatıldı. İmplant, Ortodonti, her türlü kanal tedavisi, tüm çekimler, normal ve cerrahi çekimleri yapıyoruz. Protez, dişeti hastalıkları, çocuk diş hekimliği, ağız bakımı yapıyoruz.  Polikliniğimizde Panoramik röntgen cihazı mevcuttur. En yeni teknolojileri kullanarak en sağlıklı ve en kaliteli hizmeti tüm bölgeye vermeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştular.

Açılış programı, davetlilerin söz konusu iş yerini gezmesiyle son buldu.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2021, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER