Vali Balcı’dan AFAD’a ziyaret

Van Valisi Dr. Ozan Balcı AFAD İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Vali Balcı’dan AFAD’a ziyaret

AFAD İl Müdürü Ali İhsan Körpeş tarafından karşılanan Vali Dr. Ozan Balcı, personelle tanışarak hal hatır sordu.

Daha sonra İl Müdürü Körpeş, Vali Dr. Ozan Balcı’ya AFAD’ın görev ve sorumlulukları, personel sayısı ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Brifingin ardından Vali Dr. Ozan Balcı, “AFAD bizim için çok önemli bir kurumdur. Sizleri çok önemsiyoruz. Tatbikatlara, eğitimlere devam edin. Yanınızdayız, yakınınızdayız. Allah kazasız belasız görevler nasip etsin” dedi.

Ziyarete Vali Yardımcısı Yavuz Arslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın da katıldı.

VALİ BALCI, İL GÖÇ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BRİFİNG ALDI

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, kamu kurumlarını ziyaret ederek personelle tanışıp brifing almaya devam ediyor.

İlk olarak İl Göç İdaresini ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, personelle tanıştıktan sonra İl Göç Müdürü Cuma Omurca’dan brifing aldı.

Müdür Omurca, sunum eşliğinde Vali Dr. Ozan Balcı’ya düzensiz göçle mücadelede alınan tedbirler ve göç müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Dr. Ozan Balcı’ya İl Göç İdaresi ziyaretinde, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın da eşlik etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2022, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER