Vali Balcı: Yorulmadan çalışacağız

Van Valisi Dr. Ozan Balcı Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek brifing aldı. Vali Balcı, Van Çevre Yolu, Van-Başkale Güzeldere Tüneli, Edremit Çevreyolu, Bahçesaray yolunun iyileştirilmesi ve Başkale karayolunun standartlara kavuşturulması için yorulmadan çalışacaklarını ifade etti.

Vali Balcı: Yorulmadan çalışacağız

Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Dr. Ozan Balcı, personelle tanışarak hal hatır sordu.

Daha sonra Karayolları 11. Bölge Müdürü Arslan, sunum eşliğinde Vali Dr. Ozan Balcı’ya tamamlanan, yapımı süren ve planlanan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Vali Dr. Ozan Balcı, Van’da öncelikli yatırımların tamamlanması için yoğun bir çalışma yapılmasını istedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, “Van’da Karayollarının öncelikli çözmesi gereken konuları var. Van Çevre Yolu, Van-Başkale Güzeldere Tüneli, Edremit Çevreyolu, Bahçesaray yolunun iyileştirilmesi ve Başkale karayolunun standartlara kavuşturulması Vanlının çözümü beklediği konulardır. Bu yatırımların kısa vadede tamamlanması için hep birlikte yılmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.

VALİ BALCI, DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BRİFİNG ALDI

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, DSİ 17. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek personelle tanışıp brifing aldı.

Bölge Müdürü Ayhan Şahna ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Dr. Ozan Balcı, personellerle tanışarak kurumdaki görevlerini sordu.

Bölge Müdürü Ayhan Şahna, Van’da tamamlanmış, devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili Vali Dr. Ozan Balcı’ya bilgi verdi.

Vali Dr. Ozan Balcı, DSİ’nin Türkiye’nin medarı iftiharı bir kurumu olduğunu belirterek, “Van’da da vatandaşların huzuru, refahı ve esenliği için yılmadan yorulmadan çalışmalıyız. Van'da öncelikle 4 adet sulama göletini tamamlayacağız. 2 göletin de ihalesinin bir an önce yapılması için çalışacağız. Ayrıca Çaldıran ilçesi Çubuklu barajının ihalesinin yapılması bizim için çok önemli. İlimizin farklı ilçelerinde taşkın koruma çalışmaları hızla tamamlanacak" dedi.

DSİ 17. Bölge Müdürlüğü ziyaretinde Vali Dr. Ozan Balcı'ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu da eşlik etti.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2022, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER