Vali Balcı: Van olarak konteyner kent kuruyoruz

Van Valisi Ozan Balcı, depremin en çok etkilediği şehirlerden biri olan Malatya’da depremin yaralarını sarma adına her türlü çalışmayı yaptıklarını söyleyerek, ilk etapta kurdukları çadırların ardından şimdi de konteyner kent kuracaklarını belirtti.

Vali Balcı: Van olarak konteyner kent kuruyoruz

Van’dan Malatya’ya giden ekipler, depremin ilk anından itibaren başta arama-kurtarma olmak üzere her alanda seferberlik başlattı. Van ekipleri, şimdi de depremden etkilenen vatandaşların barınması için konteyner kent kuruyor.

Van Valisi Ozan Balcı koordinasyonunda Malatya’nın her noktasında depremin yaralarının sarılması için çalışan ekipler, ilk etapta kurdukları çadırların ardından konteyner kent kuruyor.

Vali Ozan Balcı, altyapı, elektrik ve su bağlantılarının Van Su Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) tarafından büyük bir hızla sürdürüldüğü kurulma aşamasındaki konteyner kentte incelemelerde bulundu.

Vali Ozan Balcı, büyük bir azimle çalışan ekiplere teşekkür ederek, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların konteynerlere yerleştirileceğini söyledi.

Van Bölge Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER