Üniversite öğrencilerine ücretsiz internet hizmeti

Van Büyükşehir Belediyesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler için kampüse ücretsiz internet noktaları kurdu.

Üniversite öğrencilerine ücretsiz internet hizmeti

Van Büyükşehir Belediyesi, gündelik hayatta yoğun olarak kullanılan mobil cihazlar için merkezi alanlar, kalabalık parklar ve belediyeye ait toplu kullanım alanlarına ücretsiz Wİ-Fi noktaları kuruyor.

Çalışmalar kapsamında Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü Alle yoluna da yüksek hızlı, limitsiz ve simetrik Upload ve download özellikli ücretsiz internet noktaları kurdu. Öğrenciler kurulan Wİ-Fi noktalarına tüm mobil cihazlardan günün her saati ücretsiz olarak bağlanılıp internet hizmetinden yararlana bilinecek.

Yapılan hizmetin çok yerinde bir karar olduğunu belirten üniversite öğrencisi Ozan Bilici, “İnternet hizmeti günümüzde pahalı olan bir gereksinim. Öğrenciler tarafından da sürekli kullanılıyor. Yapılan bu hizmeti ben çok yerinde görüyorum. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29