Türkmenoğlu: Salgın sonrası saha çalışmalarına başlayacağız

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgınından dolayı teşkilat olarak istedikleri çalışmayı yapamadıklarını söyleyerek, “Allah’ın izniyle Covid-19 hastalığını bertaraf ettikten sonra aktif saha çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yaparak halkımızla gönül köprülerimizi kuvvetlendireceğiz” dedi.

Türkmenoğlu: Salgın sonrası saha çalışmalarına başlayacağız

Ak Parti Van İl Başkanlığı 2020 değerlendirme toplantısını, telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdi. Ak Parti Van İl Başkanlığı 2020 değerlendirme toplantısını İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Milletvekilleri MKYK Üyesi, Osman Nuri Gülaçar, Abdullahat Arvas, İrfan Kartal, İl Koordinatörü Alaattin Parlak, İlçe Teşkilat Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

 “TÜRKİYE'DE BİR REKOR KIRARAK 45 BİN YENİ ÜYE ÇALIŞMASINI YAPTIK”

Ak Parti Van İl Başkanlığı’nın telekonferans yöntemiyle 2020 değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu “Covid-19 sürecinin başlamasıyla birlikte dijital ortamda 48 bin vatandaşımıza ulaştık. İrtibat kurduğumuz bu grup tamamıyla 65 yaş üstü olan büyüklerimizdi. Ayrıca 80 bin sms ile halkımıza ulaşarak her daim yanlarında olacaklarımızı söyledik. Kadın Kolları vasıtasıyla 16 bin kişiyle bir araya geldik. Ülkemizde Covid-19 salgınının baş göstermesi üzerine şehrimizin her bir köşesine Gençlik kollarımız aracılığıyla salgından korunma ilanlarını astık. Saydığım bu çalışmaları Mart ve Haziran ayları içerisinde gerçekleştirdik. Salgın yasaklarından sonra normalleşme döneminde yani Haziran ayı itibari ile yüz yüze görüşmelerimizi icra ettik. Bu arada Türkiye'de bir rekor kırarak 45 bin yeni üye çalışmasını yaptık. Allah’ın izniyle Covid-19 hastalığını bertaraf ettikten sonra aktif saha çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yaparak halkımızla gönül köprülerimizi kuvvetlendireceğiz. 2020 yılında yapılan başarılı çalışmalarla ilgili olarak başta İl Koordinatörümüz Alaattin Parlak beye, Milletvekillerimize, İlçe başkanlarımıza, Belediye başkanlarımıza ve cefakar teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“2021 YILI PARTİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR YILDIR”

İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu’dan sonra söz alan İl Koordinatörü Alaattin Parlak ise “Öncelikle TBMM Bütçe görüşmeler yapan büyük çalışmalar yapan 3 Milletvekilimize teşekkür ediyorum. 2021 yılında neler yapılacağı ilerleyen günlerde konuşacağız. 2021 yılı partimiz için önemli bir yıldır. 2023 yılı hazırlığını şimdiden başlatıp 81 İl için hazırlayacağımız eylem planıyla Allah’ın izniyle 2023 seçimlerini zaferlerle neticelendireceğiz. Van özelinde hazırlığını yaptığımız eylen planını Şubat ayı içerisinde hayata geçireceğiz. Van İl teşkilatlarımızın yaptığı başarılı çalışmalar için Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu nezdinde teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum’’ dedi.

“HER YÖNÜYLE TEŞKİLATIMIZIN YANINDAYIZ”

Van Milletvekili MKYK üyesi Osman Nuri Gülaçar ise 2020 yılı çalışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın övgüsüne mazhar olan Van İl teşkilatına teşekkür ederek, her yönüyle teşkilatlarının yanında olduklarını vurguladı. Bütçe görüşmeleriyle ilgili olarak bilgi veren Gülaçar “Covid-19 hastalığı aşı vurulması ve alınan koruma tedbirleriyle Allah’ın izniyle Nisan ayı sonunda bitecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte siyaset yapmanın kendisine verdiği huzur, güven ve mutluluğu dile getiren Gülaçar, “Bizler her zaman Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda siyaset yapan milletvekilleri olarak çok gururluyuz. Mutluyuz. Allah’a şükürler olsun ki böylesi bir zaman da siyaset yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili İrfan Kartal Van teşkilatının 2020 çalışmalarında gösterdiği performans için teşekkür ettiği konuşmasında bütçe görüşmelerinin hayırlı olmasını diledi ve salgın hastalığa karşı halkımızın ve teşkilat mensuplarının dikkatli davranış göstererek hastalığın atlatılmasına yardımcı olmasını istedi.

Daha sonra söz alan Van Milletvekili Abdulahad Arvas Van yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili olarak kendilerinin Ankara’da 3 milletvekili olarak çalışmalar yaptıklarını, tarım ve hayvancılık, turizm, sağlık, enerji ve madencilik alanlarında önemli kararlar aldırdıklarını ve bunlara dayalı yatırımların hızla sürdüğünü belirtti. Arvas, Erciş başta olmak üzere Çaldıran ve diğer ilçelerimize yapılan hastanelerin en kısa sürede faaliyete geçeceğini söyledi.

“HARAMA VE ÇAMURA BULAŞMADAN SİYASET YAPIYORUZ VE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Arvas konuşmasının devamında, “Van’ın gelişmesi ve büyümesi işsizliğin azaltılarak yok edilmesini sağlar, bizler Van milletvekilleri olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Van’ı tarım ve hayvancılığın merkezi yaptık. Bu çalışmalarımızı basınla ve kamuoyuyla her zaman paylaştık Van kamuoyu bizlere teşekkür ederken aracı kurumlarımızın temsilcileri bizlere teşekkür dahi etmediler. Ayrıca Türkiye çapında jeotermal sanayine uygun olan 14 kentin arasına çabalarımızla Van’da dahil ettik. Bundan böyle jeotermal sanayi Van’da gelişecektir. Milletimizin emanetine zarar vermeden, harama ve çamura bulaşmadan siyaset yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmamaların sonunda söz alan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ise belediye çalışmalarından örnekler vererek gönül belediyeciliğinin ilkeleri doğrultusunda Vanlılara hizmete devam edeceklerini vurguladılar. 

Kapanış konuşmasında söz alan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Covid-19 salgını sebebiyle vefat edenler için Fatiha okuttu. Türkmenoğlu’nun katılımcılara teşekkür etmesiyle toplantı sona erdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER