Türkmenoğlu, mahalle başkanlarının önemine dikkat çekti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Başkale, Bahçesaray, Çatak, Saray ve Özalp ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, partisinin mahalle başkanları ile bir araya geldi.

Türkmenoğlu, mahalle başkanlarının önemine dikkat çekti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Başkale, Bahçesaray, Çatak, Saray ve Özalp ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, partisinin mahalle başkanları ile bir araya geldi.

   Mahalle Başkanları istişare toplantısında konuşan Türkmenoğlu, bölgede artık terör, kan ve gözyaşının olmadığı bir döneme girdiklerini belirterek, çalınmadık kapı bırakmayana kadar teşkilat çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

    Mahalle Başkanlıklarının AK Parti teşkilatlarında geniş bir yeri olduğunu vurgulayan Türkmenoğlu,

 “BU DAVAYA HEP BİRLİKTE OMUZ VERMELİYİZ”

“AK Parti dava ruhu içerisinde aktif saha çalışmalarımızda teşkilatlarımıza güç verecek Mahalle Başkanlarıdır. Bizler mahalle başkanlarını çok önemsiyoruz. Çünkü mahalleyi en iyi bilen, sorun ve sıkıntıları en iyi analiz eden sizlersiniz. AK Parti hükümetlerimizin yapmış olduğu hizmetleri vatandaşlarımıza aktarmak Mahalle Başkanlarımızın asli görevidir. Görevimiz zor ve meşakkatlidir. Sadakat içinde ben, sen demeden, büyük bir azimle çalışarak başarı çıtamızı yükselteceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hep birlikte omuz vererek, dünyada benzerine az rastlanan büyük bir siyasi ve hizmet hareketi olduğumuzu yeniden ortaya koymalıyız”

“AK BELEDİYELERİ, HİZMET BELEDİYESİDİR”

Son yerel seçimlerde Van’da belediye sayımızı 7’ye çıkardık. Önümüzdeki seçimde 13 ilçe belediyesinin tamamını kazanarak, vatandaşlarımızı AK Belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz. Bunu nasıl başaracağız, elbette mahalle başkanlarımızın gayretli çalışmaları ile olacaktır. İlçelerimizi hizmet belediyesi olan AK Belediyeciliğe teslim edeceğiz”

AK PARTİ’NİN TEMELİNİ MAHALLE BAŞKANLARI OLUŞTURUYOR”

“Ev yaptığımız zaman en çok önem gösterdiğimiz yer temeldir. Temeli sağlam atmamız lazım. Temeli sağlam olmazsa üstüne yaptığımız yapının hiçbir anlamı olmaz. AK Parti’nin teşkilatlarının temeli de mahalle başkanlarıdır. 18 yıldır biz bu teşkilatın içerisindeyiz. Daha önceleri isimleri olup, kendileri olmayan mahalle başkanlarımızı, yönetim olarak önemsedik ve aktif görevler vererek teşkilata katkı sağlama fırsatını yakaladılar. Bizim asıl derdimiz şu teşkilatın temelini sağlam oluşturmak. Bu anlamda hepimizin ayrı ayrı görevleri vardır. Herkes görevini layıkıyla yaparsa, önümüzde hiçbir engel olmayacaktır. Bu toplantıda mahalle başkanlarımızla kucaklaşmak ve onlarla hasbihal etmek ve hedefimizi belirlemek için buradayız. Yönetime geldiğimiz ilk günden bu yana ilçe başkanlarıma her zaman yapacağımız en önemli konunun mahalle başkanlarımız olduğunu ifade ettim. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizim genel başkanımız aynı zamanda cumhurbaşkanımızdır. AK Parti’nin ve Genel Başkanımızın mahallelerdeki temsilcileri sizlersiniz.”

“BİZLER AK PARTİ’NİN GÖNÜLLÜ ERLERİYİZ”

“Artık mahalle başkanlarımızla periyodik olarak sık sık bir araya geleceğiz. Mahalle başkanlarımız bizim tabanımızı oluşturan siyasal anlamda temelidir. Mahalle başkanlarını biz önemsiyoruz. Mahalle başkanlarımızı İlmek ilmek dokuyarak, araştırarak mahalle başkanlarımızı seçtik ve bugün sizlerin karşısındayız. Her mahalle başkanımızın kendine göre bir yönetimi olacak. Mahalle başkanı partimizin gönüllü erleridir. İl başkanı da gönüllü eridir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde biz AK Parti siyasetinde en ücra köylerimizden destek vereceğiz dedik. Biz bunu yaptığımız zaman, önümüzdeki seçimlerde kayyum hadisesi yaşansın istemiyoruz. İnşallah AK Belediye olmayan ilçe kalmayacak. Bizim mücadelemiz bu olmalıdır”

TÜRKMENOĞLU, “KORKAKLARIN ESERLERİ OLMAZ”

Hükümetimiz tarafından sosyal devlet anlayışı kapsamında bölgede çocuk parası, engelli maaşı, evlilik ödemeleri, kömür yardımı, ailelere hasta yardımı, öğrencilerimize kitap yardımı yapılıyor. Bizlere ne yaptınız diye soruyorlar ya. İşte bunu halka biz anlatacağız, mahalle başkanlarımız anlatacak. Eksiklerimiz var mı, var. Eksiklerimizi gidermek için durmadan çalışacağız. İlçe yollarına baktığımızda 20 yıl öncesi yollarından eser bile kalmamış. AK Parti Hükümeti döneminde duble yollar bölgeye yapılmış. İşte bu da AK Parti’nin bir hizmet hareketi olduğunu ortaya koyuyor. Bölgede artık terör korkusu oluşturmak isteyenlere de fırsat verilmiyor. Korkmadan çalışmalarımızı yürüteceğiz. Korkakların eserleri olmaz, anlayışıyla bu bölgede bir eser bırakmak için gece gündüz demeden çalışacağız”

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Tükmenoğlu, ilçe ziyaretleri sırasında ilçe esnaflarıyla bir araya gelerek ilçe ziyaretlerini tamamladı.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2021, 23:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER