Türkiye Kamu-Sen Van İl Temsilciliği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi tarafından Türkiye Kamu-Sen Van İl Temsilcisi olarak atanan Türk Eğitim- Sen Van Şube Başkanı Selçuk Yürektürk başkanlığında, ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Türkiye Kamu-Sen Van İl Temsilciliği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı

Türk Eğitim- Sen Van Şube Başkanı Selçuk Yürektürk, geçtiğimiz hafta Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi tarafından Türkiye Kamu-Sen Van İl Temsilcisi olarak atanmıştı. Selçuk Yürektürk başkanlığında toplanan Türkiye Kamu-Sen Van İl Temsilciliği, görev dağılımı yaptı.

Türkiye Kamu-Senin yeni yol haritasının belirlendiği toplantıda, birlik, beraberlik mesajları verilerek, Kamu-Sen'e bağlı tüm sendikalar olarak birlikte hareket edileceği vurgusu yapıldı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Türkiye Kamu-Sen Van İl Temsilcisi Selçuk Yürektürk, "Geçtiğimiz günlerde Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezimiz tarafından Türkiye Kamu-Sen Van İl Temsilcisi olarak görevlendirilmiştim. Bu kapsamda görev dağılımı yaparak, ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Van'da Türkiye Kamu-Sen'e bağlı diğer şube başkanlıkları ve il temsilcilikleriyle birlikte hareket ederek ilimizde görev yapan tüm kamu çalışanlarının sorunlarının çözümü için mücadele edeceğiz. Bu amaçla kamu çalışanlarının hakkını korurken, Türkiye Kamu-Sen'in kuruluş ilkelerinden, milli ve manevi değerlerinden vazgeçmeyeceğiz. Liyakati esas alan çalışma sisteminin getirilmesi için mücadele edeceğiz. Bu vesile ile Türkiye Kamu-Sen Van İl Temsilciliğinde görev alan yönetim kurulumuza da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2023, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER