Türk Telekomspor farklı galip:8-4

Van'da hafta sonu oynanan 1. Amatör maçları kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Önceki gün Hürriyet Eğitim Kurumları Spor ile Türk Telekom Spor arasında oynanan maçta, Türk Telekom Spor rakibini 8-4 yenerek adeta gol rekoru kırdı.

Türk Telekomspor farklı galip:8-4

İlk yarısı Türk Telekomspor'un 3-1 üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ikinci yarısı rakiplerin gol düellosuna dönüştü. Hakemin son düdüğü çalmasıyla birlikte iki takım sporcuları birbirini tebrik etti ve maçı 8-4 Türk Telekomspor kazandı.

Gözlemciliğini Ercan Ulutaş'ın yaptığı karşılaşmada Müslüm Görmez düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Yunus Emre Çapar ve Heybet Tekçe üstlendi.

Maç sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Türk Telekomspor'un Antrenörü Turabi İnak, "Bugün kazandığınız için mutluyum ve oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Şampiyonluk için bir iddiamız olmamasına karşın, oyuncularım kendilerine verdiğimiz görevi harfiyen yerine getirmek için ter döktü ve maçı farklı kazandı. Amacımız kalan maçlarımızı da centilmence sürdürerek sezonu tamamlamaktır. Bu vesileyle bugünkü rakibimiz olan Hürriyet Eğitim Kurumları Spor oyuncularını ve teknik heyetini tebrik ederim. Gerçekten zevkli bir mücadele ortaya koydular. Her zaman dediğimiz gibi spor dostluk ve kardeşliktir. Tek gayemiz kazanmak değil mühim olan spor camiamıza yararlı ve ahlaklı gençleri kazandırmaktır" dedi.

Söz konusu karşılaşmayı Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz, İl Tertip Komitesi Sorumlusu Taner Coşkun, İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Akyürek, İl Hakem Kurulu üyeleri Veysel Önder Seven, Volkan Bilginoğlu ve hakem camiası da takip etti.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2022, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER