Taraftarlardan Vanspor yönetimine tepki…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü'nün Pazar günü oynanan Adıyaman Futbol Kulübü maçında bilet fiyatlarını kale arkası için 50, maraton için ise 100 TL olarak belirlemesi nedeniyle maçı az sayıda taraftar izlemişti. Maç sonrası sosyal medyada kulüp yönetimine tepki gösteren taraftarlar, bilet fiyatlarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Taraftarlardan Vanspor yönetimine tepki…

Pazar günü oynanan Adıyaman Futbol Kulübü maçına yüksek bilet fiyatlarından dolayı gidemediklerini belirten taraftarlar, sosyal medya üzerinden kulübe ateş püskürdü. Taraftarlar kulüp yönetimine sert tepki göstererek, 'Bu bir Süper Lig maçı da değil, karşımızda oynayanlar Icardi de değil' diyerek tepkilerini dile getirdi.

Taraftarların sezonun ilk maçında takımıyla buluşacağı maç öncesi bilet fiyatlarının yüksek tutulması kentte tepkilere neden oldu. Kulüp yönetimini hedef tahtasına oturtan taraftarlar, bundan sonraki maçlarda bilet fiyatlarının gözden geçirilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Pazar günü oynanan ve Vanspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlanan maçta stadyumun büyük bir bölümünün boş olduğu gözlemlendi. Bu boşlukların bilet fiyatlarının yüksek olmasından kaynaklandığı öğrenildi.

Takımın maddi olarak desteğe ihtiyacının olduğunu belirten taraftarlar, bu giderlerin taraftarlar üzerinden karşılanmaması gerektiğini ifade ettiler. Yönetimin bilet fiyatlarıyla ilgili kararını bir kez daha gözden geçirmesini isteyen taraftarlar, takımın sergilediği oyunu da beğenmediklerini dile getirdiler.

"1. LİG'E HAZIR VE ŞAMPİYON OLACAK BİR VANSPOR YOK"

Sosyal medyada yorumlarda bulunan taraftarlar, Vanspor'un, Adıyaman FK karşısında kötü bir performans ortaya koyduğunu belirterek, "Bu takım ligi yedinci, sekizinci sırada bitirecek. Kalite yok, hırs yok, takım ruhu yok, profesyonellik yok, kaliteli paslaşma yok, defans zayıf, orta saha dağınık, forvet bu yıl da yetersiz. Yani 1. Lig'e hazır ve şampiyon olacak bir Vanspor yok. Çok çalışmak ve eksikleri gidermek lazım" ifadelerine yer verdiler.

Öte yandan söz konusu yönetim, Pazar günü oynanan Adıyaman FK maçında ülkede benzeri görülmeyen bir kararla basın mensuplarının basın tribününe alınmasını engellemiş, ancak TSYD yetkililerinin devreye girmesiyle sorun çözülmüştü.

Kulüp başkanının Vali Ozan Balcı’ya, “Sizi eleştirenleri basın tribününe almıyoruz” yalanı ise, gazeteciler tarafından Valiye iletilmişti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2023, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER